Max Verstappen vakuuttaa tasa-arvon vallitsevan Red Bullilla

Formula ykkösissä kilpailevan Red Bull -tallin kuljettaja Max Verstappen ei katso nauttivansa ykköskuljettajan statusta itävaltalaistallin hierarkiassa.

Verstappen sai tälle kaudelle uuden tallitoverin, kun Pierre Gasly ylennettiin sisartalli Toro Rossolta ottamaan Renault'lle siirtyneen Daniel Ricciardon paikan.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Espanjan GP suorana 10.-12.5.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.55,
2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Espanjan GP klo 16.10, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa!

Ricciardo on kertonut, että hänen lähtöönsä vaikutti myös Red Bullin tapa hoitaa kuljettajaparinsa välistä dynamiikkaa. Verstappen kuitenkin vakuuttaa, ettei hän ole saanut missään vaiheessa tallissa ykköskuskin kohtelua.

– En näe itseäni ykköskuskina, eikä tallissa kukaan ole maininnut mitään sellaista. Saamme kumpikin samanarvoisen kohtelun. Teen samaa kuin viime vuonnakin, eli annan tallille oikeaa palautetta, jonka jälkeen on tallin tehtävä tuoda autoon uusia osia. Minun näkökulmastani katsottuna asiat ovat pitkälti ennallaan, Verstappen kertoi f1technical.netin haastattelussa.

Verstappenin kausi käynnistyi Australiassa palkintosijalla, mutta tämän jälkeen hollantilaisen vauhti ei ole aivan riittänyt kisan kärkikolmikkoon. Mahdollisuuksiaan mestaruusjahdissa Verstappen ei kuitenkaan ole suostunut vielä hyvästelemään.

– Meidän täytyy parantaa huippunopeuttamme, mutta myös autoa kokonaisuudessaan. Seuraavaan kisaan on tulossa jälleen päivityksiä, jonka jälkeen näemme, millaiseen suuntaan loppukausi lähtee kehittymään, Verstappen muotoili.

– Mercedeksellä on ollut mahtava alku, mutta Bahrainissa heillä oli Ferrarin epäonnen myötä myös hieman tuuria. Tilanne saa heidät näyttämään hieman paremmalta kuin mitä he todellisuudessa ovat. Virheitä he eivät ole kuitenkaan tehneet. Siksi heillä on niin paljon pisteitä, Verstappen kiteytti.

F1-kausi jatkuu tulevana viikonloppuna Espanjassa. 

Lue myös:

    Uusimmat