Max Verstappen lataa Lewis Hamiltonille: Voittaisin mestaruuden yhtä helposti sellaisella autolla

F1-sarjassa kilpailevan Red Bull -tallin kuljettaja Max Verstappen katsoo Mercedeksen Lewis Hamiltonin saksalaistallissa voittamien mestaruuksien olevan hänen autonsa ansiota.

Hamilton voitti kuluneella kaudella jo uransa viidennen maailmanmestaruuden. Näistä neljä viimeisintä on voitettu Mercedeksellä V6-turbohybridien aikakaudella.

Red Bullin ja Verstappenin odotukset ensi kauteen ovat korkealla, kun talli siirtyy käyttämään Hondan voimanlähteitä. Samalla hollantilaiskuski antaa ymmärtää, ettei Hamiltonin ansioluettelo olisi nykyisessä kunnossaan ilman saksalaistallin ylivertaista kalustoa.

– Mielestäni Sebastian Vettel, Fernando Alonso, Daniel Ricciardo ja minä voisimme voittaa mestaruuden yhtä helposti sellaisella autolla, Verstappen laukoi hollantilaiselle Formule1:lle.

– Kun katson onboard-kuvaa, niin mielestäni Mercedes ei ole monessa kisassa ajanut edes täydellä kaasulla, Verstappen lisäsi.

Hollantilaiskuski kuitenkin myöntää, ettei tallitoveruus Hamiltonin tai Vettelin kanssa olisi välttämättä hänen mieleensä.

– Kun ajattelen omaa uraani, niin ei olisi mukavaa istua Hamiltonin tai Vettelin vierellä juuri nyt. Tekisin sen kuitenkin ehdottomasti, jos minulla ei olisi muita vaihtoehtoja.

– Uskon siihen, että Red Bullilla myös minusta voi tulla mestari, kunhan saamme vain yhdessä oikean paketin kasaan, Verstappen summasi.

Lue myös:

    Uusimmat