Red Bull -pomo ylistää Max Verstappenia, nostaa vertailussa jopa Lewis Hamiltonin edelle – "Hän on kiistatta maailman paras kuljettaja"

Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner ylistää vuolaasti nuorta suojattiaan Max Verstappenia. Horner nostaa Verstappenin jopa Lewis Hamiltonin edelle.

Verstappen ajoi Itävallassa upeasti ykköseksi, kun hän teki komean nousun kisan loppukierroksilla. Hurja nousu voittoon sai Hornerin ylistämään Verstappenia vuolaasti. Hornerin mukaan Verstappen on nykykunnossaan jopa Lewis Hamiltonin edelle.

– Tässä kunnossa hän on parempi. Hän on elämänsä kunnossa. Viimeisen 12 kuukauden aikana hän on ollut kiistatta maailman paras kuljettaja, Horner hehkuttaa Verstappenia Motorsportin mukaan.

– Kuinka todistaisin tämän? Hän ei aja parhaalla autolla, mutta viime vuoden Montrealista lähtien, kun katsot hänen ajamiaan tuloksia, hän on ajanut käytännössä virheettömästi, Horner jatkaa kehumistaan.

Verstappen on tällä hetkellä MM-sarjassa kolmantena ennen Ferrari-kaksikko Sebastian Vetteliä ja Charles Leclercia. Vain Mercedeksen Hamilton ja Valtteri Bottas ovat keränneet enemmän MM-pisteitä, kun hollantilaiskuski. Horner elättelee toiveita siitä, että Verstappen pääsisi haastamaan Hamiltonin vielä toden teolla.

– On luonnollista, että nuorempi sukupolvi tekee aina tuloaan. Lewiksellä on kokemuksen tuoma etu puolellaan, hän on äärettömän nopea ja ajaa parhaalla autolla. Hän on kuin öljytty kone. Max tekee tuloaan. Eikö olisikin fantastista koko lajille nähdä nuo kaksi vastakkain, Horner herkuttelee.

Lue myös:

    Uusimmat