Entisen F1-tähden ennakointi on tylyä tekstiä Valtteri Bottaksen kannalta

Entinen F1-tähti Mark Webber povaa Ferrarin ja Lewis Hamiltonin olevan vahvoja ensi vuonna. Hamiltonin Mercedes-tallikaverin Valtteri Bottaksen Webber sen sijaan sivuuttaa kärkispekulaatioista tylysti.

Webber ennakoi Hamiltonin mestaruuskulun jatkuvan jo uran seitsemännen MM-tittelin muodossa. Samaan aikaan hän sovittelee valmistajien mestaruustaistelussa kärkiviittaa Ferrarille. Bottas menestyisi näin suhteessa heikosti.

– Ainakin Charles Leclerc ja Sebastian Vettel pystyvät tuomaan pisteitä säännöllisesti, Webber kirjoittaa sanatarkasti hollantilaisen Formule 1:n kolumnissaan.

– Valmistajien mestaruustaistelussa Ferrari voi näyttää hyvältä, vaikka uskon, että Lewis näyttää paremmuutensa kuljettajien sarjassa koko kauden mitassa.

Webber jakaa kehuja myös Red Bullin Max Verstappenille. Hollantilainen ajoi viime kauden varsin kypsästi ja sijoittui MM-sarjassa Hamiltonin ja Bottaksen jälkeen mainiosti kolmanneksi.

– Meidän ei tarvitse edes puhua Verstappenista enää. Hän on nyt arvostettu nimi ja tulessa! Odotan Hamiltonin yltävän tasoihin Michael Schumacherin seitsemän maailmanmestaruuden kanssa 2020, kun hän taistelee Leclerciä ja Verstappenia vastaan, Webber ounastelee.

Webber oli omalla urallaan lähellä mestaruutta 2010 ja sijoittui lopulta kolme kertaa MM-sarjassa kolmanneksi. Hän päätti F1-uransa Red Bullilla vuonna 2013.

Lue myös:

    Uusimmat