Max Verstappenilta tyly heitto Sebastian Vettelistä – "Leclerc-tilanne vahvistaa tämän"

Sebastian Vettel on tilastollisesti yksi F1-sarjan historian parhaista kuskeista, mutta Max Verstappen ei näe saksalaismestarissa mitään taianomaista. 

Vettel, 31, on ajanut F1-sarjassa 52 osakilpailuvoittoa ja neljä maailmanmestaruutta. Tittelit tulivat Red Bullilla vuosina 2010-2013. 

Saksalaisen ura koki ensimmäisen isomman takapakin kaudella 2014, kun tallitoveri Daniel Ricciardo päihitti Vettelin selvästi ensimmäisenä Red Bull -vuotenaan. Tämän jälkeen Vettel siirtyikin Ferrarille, jonka ratissa hän on taistellut kahdesti maailmanmestaruudesta Mercedeksen Lewis Hamiltonin kanssa, mutta on hävinnyt molemmilla kerroilla. 

Verstappenin mielestä Vettelissä ei ole ilmiömäisyyttä. 

– Olen aina pitänyt Vetteliä hyvänä kuljettajana, sillä muuten ei voi voittaa neljää MM-titteliä. En ole kuitenkaan koskaan pitänyt häntä taianomaisena, saksalaisen kanssa kovia taisteluja viime vuosina käynyt Verstappen kommentoi italialaiselle La Gazzetta dello Sportille.

– Syynä on osittain se, että Daniel Ricciardo päihitti hänet Red Bullilla ja nyt Leclerc-tilanne vahvistaa tämän. Hänellä on vaikeuksia nykytilanteessa, Red Bullin hollantilaiskuski jatkaa viitaten Charles Leclercinvahvaan starttiin Vettelin tallitoverina Ferrarilla

Verstappen olisi omien sanojensa mukaan valmis Leclercin tai Hamiltonin heittämään haasteeseen. 

– Jos joskus tulisi mahdollisuus, että Leclercistä ja minusta tulisi tallitoverit, ottaisin haasteen vastaan. Sama pätee Hamiltoniin. Hän on voittanut viisi MM-titteliä, mutta en välitä siitä, Verstappen summaa. 

F1-kausi jatkuu Azerbaidzhanissa ensi viikolla. 

Lähde: gpfans.net

Lue myös:

    Uusimmat