Hollantilaiskuski: Lewis Hamilton pelkää Max Verstappenia – perusteluna mielenkiintoinen havainto

Hollantilainen kilpa-autoilija Tom Coronel uskoo, että formula ykkösten viisinkertainen maailmanmestari Lewis Hamilton pelkää Max Verstappenia.

Mercedestä ohjastava brittikuski Hamilton nappasi uransa viidennen maailmanmestaruuden oltuaan ylivoimainen ykkönen viime kaudella. Red Bullin hollantilaisässä Max Verstappen ajoi loistavasti kauden lopussa, päätti sesongin viiteen palkintokorokepaikkaan ja sijoittui MM-pisteissä neljänneksi.

– Hän oli silloin (kauden lopussa) lähes joka kisassa palkintokorokkeella. Sen ei pitäisi olla lainkaan mahdollista tuossa autossa, Coronel sanaili maanmiehestään GPBlog.com-sivuston mukaan.

Kaksi voittoa viime kaudella napannutta Verstappenia, 21, on leimannut tietty ailahtelevaisuus ja arvaamattomuus, mutta monet ovat povanneet hänestä tulevaisuuden maailmanmestaria.

Coronel arvioi Hamiltonin pelkäävän Verstappenia ja perusteli tätä mielenkiintoisella tavalla.

– Hän kyselee Verstappenin asemaa kisan aikana radiossa, vaikka kilpailijoita olisi heidän välissään. Se kertoo siitä, kenestä hän on peloissaan, Coronel viestitti.

Coronelin merkittävimpiä saavutuksia ovat Formula 3 Masters -kilpailun voitto vuonna 1997, Formula Nippon -mestaruus vuonna 1999 ja World Touring Car Championshipin yksityiskuljettajien sarjan mestaruudet vuosina 2006 ja 2009.

Lue myös:

    Uusimmat