Red Bull -pomo ei huolisi Vetteliä Verstappenin tallikaveriksi – ajaisivat toisensa hulluiksi

Max Verstappen ja Sebastian Vettel eivät kykenisi työskentelemään tallitovereina Red Bullilla, uskoo itävaltalaistallin neuvonantajana toimiva Helmut Marko.

Red Bullilla kisaava Verstappen saa alkavalla kaudella tallitoverikseen sisartallin Toro Rosson riveistä ylennetyn Pierre Gaslyn. Red Bullin johtoportaan taholta kuskiparin tasa-arvoa on vakuuteltu, mutta Gaslyn odotetaan olevan kokeneemman tallitoverinsa rinnalla auttamatta altavastaajan asemassa.

Nykyisin Ferrarilla kilpaileva Vettel on voittanut uransa kaikki neljä maailmanmestaruutta Red Bullin ohjaimissa. Marko ei kuitenkaan huolisi saksalaiskuskia Verstappenin tallitoveriksi.

– Ominaisuuksiensa puolesta he olisivat uskomaton yhdistelmä, mutta en katso sen olevan järkevää. He eivät pystyisi seisomaan tyynesti varikkopilttuussa, Marko kommentoi motorsport-total.comille.

– Tarvitaan sellaiset kuljettajat, jotka saavat toisistaan irti parhaan suorituskyvyn, mutta jotka eivät aja toisiaan hulluiksi. Verstappen ja Daniel Ricciardo olivat aina sopiva pari, mutta en uskoisi sitä Vettelistä ja Verstappenista, Marko jatkoi.

Marko vakuuttaa, että tallilla on silti edelleen hyvät välit Vettelin kanssa.

– Tietenkin suhteemme Sebastianin kanssa on vahva. Hän teki täällä loistavaa työtä ja toi Red Bullille valtavasti menestystä. Sitä paitsi hän kulkee edelleen Red Bull -tölkki kädessään, vaikka emme maksa hänelle mitään, Marko myhäili.

Lue myös:

    Uusimmat