Max Verstappen avaa tarkkaa somekäyttäytymistään – "Lewis on ihan toista sukupolvea"

Sosiaalinen media on vallannut urheilukenttiä valtavalla vauhdilla. F1-tähti Max Verstappen ei kuitenkaan kuuluu sosiaalisen median suurimpiin kannattajiin, vaikka hän siellä silloin tällöin esiintyykin.

Upeaa kautta ajava Max Verstappen on tällä hetkellä MM-sarjassa kolmantena vain seitsemän pistettä toisena majailevan Valtteri Bottaksen takana. Verstappen on kerännyt suosiota hienoilla ajosuorituksillaan, mikä on näkynyt myös eri kisapaikkakunnilla valtavina fanilaumoina, jotka ovat saapuneet paikalle kannustamaan Verstappenia.

Verstappen on yksi F1-varikon kiinnostavimpia nimiä. Hollantilaistähdellä on Instagramissa yli 2,5 miljoonaa seuraajaa. Vain Lewis Hamiltonilla on enemmän seuraajia (12,5 miljoonaa) kuin Verstappenilla. Somenäkyvyydestään huolimatta Verstappen ei juuri sosiaalisesta mediasta perusta, koska ei halua jakaa kaikkea elämäänsä julkisesti.

– Olen vain sellainen. Luulen, että olen enemmän Sebastian Vettelin kannalla kuin Lewis Hamiltonin, Verstappen toteaa De Telegraafin mukaan.

– Saan koko ajan enemmän ja enemmän kokemusta siitä, mitä voin ja mitä en voi sanoa yksityiselmästäni. Jokainen tekee itse omat valintansa, Verstappen jatkaa.

Verstappen viittaa kommentillaan Vetteliin, joka ei ole lainkaan esillä sosiaalisessa mediassa. Hamilton puolestaan päivittää Instagramiaan hyvinkin aktiivisesti ja pitää seuraajansa erittäin hyvin ajan tasalla siitä, mitä hänen elämässään tapahtuu.

– Lewis on ihan toista sukupolvea. En näe hänen hyppäävän ajosimulaattorin ohjaksiin heti, kun hän pääsee kotiinsa, Verstappen jatkaa.

Lue myös:

    Uusimmat