Red Bull -pomo paljastaa Max Verstappenin piilossa olleen puolen – "Hän on syvällinen ajattelija"

Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner kertoi mietteitään tallin kuskista Max Verstappenista, käy ilmi BBC:n haastattelussa.

Verstappen on ihastuttanut tällä kaudella ja etenkin edellisissä kisoissa. Hän muun muassa voitti Itävallassa hurjan nousun päätteeksi ja oli Britannian GP:ssäkin vahvassa vireessä, kunnes Ferrarin Sebastian Vettel osui hänen autonsa takaosaan.

Nuori hollantilaiskuski on kuljettajien pistetilanteessa kolmantena 136 pisteellä.

– Jos katsoo pelkkää suorittamista, Max on ajajana elämänsä kunnossa, Horner kehuu.

Verstappen sai uransa alussa mainetta liian aggressiivisena kuljettajana. 

Tällä kaudella meno on ollut erilaista ja Verstappen on näyttänyt kypsempää puoltaan. Hornerin mukaan viime kauden alku oli Verstappenille vaikea ja hänen mielestään käänteentekevä hetki tapahtui Monacossa.

– Hänellä oli tarpeeksi nopea auto kisojen voittamiseen, ja sitten hän kolaroi juuri ennen aika-ajoja ja hukkasi mahdollisuudet taistella voitosta siellä. Sitten hän näki, miten tallikaveri (Daniel Ricciardo) pystyi repimään potentiaalia irti autosta ja mielestäni se oli käänteentekevä hetki hänelle. Seuraavassa kisassa hän oli jo erilainen tekijä, Horner pohti.

Hornerin mukaan Verstappen on moottoriurheilun suurkuluttaja ja paljastaa piilossa olleen piirteen.

– Hän on myös syvällinen ajattelija. Hän tietää paljon, mitä on tekeillä, ei pelkästään F1:ssä, vaan myös moottoriurheilussa yleensäkin. Jos hän ei kisaa radalla, hän kisaa internetissä simulaatiopeleissä.

 

Lue myös:

    Uusimmat