Mainos

Matkalaukkuun tungettu pikkutyttö tunnistettu – karmiva epäily kaksoismurhasta

Australiassa kesällä löytynyt, maantien viereen hylätty pikkutytön ruumis on tunnistettu.

Etelä-Australian poliisin (SAPOL) mukaan tyttö on tunnistettu dna-näytteestä vuonna 2006 syntyneeksi Khandalyce Kiara Pearceksi, kertoo CNN.

Samalla selvisi, että New South Walesissa sijaitsevasta metsästä vuonna 2010 löytynyt ruumis kuului tytön äidille, 20-vuotiaalle Karlie Jade Pearce-Stevensonille.

Tunnistus onkin nostanut esiin epäilyn kaksoismurhasta.

Viereltä löytyi viltti, matkalaukku ja vaatteita

Ohikulkija löysi tytön ruumiin jäänteet Etelä-Australiassa sijaitsevalta Karoondan maantien varrelta heinäkuussa.

Tytön ruumis löytyi pienen viltin kanssa, lähistöltä löytyi lisäksi mustanharmaa matkalaukku sekä lastenvaatteita. Poliisin mukaan tytön ruumis oli ollut jossain vaiheessa tungettuna matkalaukkuun.

Poliisi pyysi tapauksessa yleisövihjeitä tytön tunnistamiseksi. Tapauksessa ei kuitenkaan tapahtunut edistystä ennen kuin tässä kuussa poliisin vihjepuhelimeen soitettiin ilmoitus, jossa tytön epäiltiin olevan Khandalyce. Tytön henkilöllisyys vahvistui tämän jälkeen dna-testissä.

Testin perusteella poliisi onnistui tunnistamaan myös tytön äidin, joka oli myös kuollut väkivaltaisesti.

Äidistä katoamisilmoitus – joka vedettiin pois

Sen paremmin äitiä kuin tytärtäkään ei ollut ilmoitettu virallisesti kadonneeksi.

Karlie Jade Pearce-Stevenson oli 20-vuotias joutuessaan murhatuksi.

–  Rouva Pearce-Stevenson ja Khandalyce ovat rakastavasta perheestä. Molemmat olivat syntyneet Alice Springsissä, mutta tiedämme että vuonna 2008 he muuttivat pois perheensä luota ja alkoivat matkustella, poliisia edustava Des Bray kommentoi.

Seuraavan vuoden aikana kaksikon yhteydenpito perheen kanssa oli vähentynyt. Vuonna 2009 Pearce-Stevensonin äiti jätti katoamisilmoituksen. Viikkoa myöhemmin äiti veti kuitenkin ilmoituksen pois.

– Ymmärtääkseni tapaus suljettiin 10. syyskuuta 2009, jolloin uskottiin, että rouva Pearce-Stevenson oli turvassa ja kunnossa, muttei halunnut pitää yhteyttä perheeseensä.

"Ne, jotka ovat tästä vastuussa, ovat todella pahoja"

Poliisi yrittää nyt selvittää, mitä äidille ja tyttärelle on tapahtunut. Kaksikko oli nähty viimeksi marraskuussa 2008 ajamassa Adelaiden pohjoispuolella sijaitsevalla maantiellä.

Poliisi pyytää tapauksessa yleisövihjeitä vuokraisänniltä, motelleista ja leirintäalueilta, joissa äiti ja tytär olivat saattaneet majailla.

– Ne jotka ovat vastuussa tästä rikoksesta ovat todella pahoja ihmisiä ja elävät yhä keskuudessamme. Heidät täytyy saattaa vastuuseen siitä, mitä he ovat tehneet, Bray kommentoi.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.