Mainos

Masentunut 16-vuotias ei kyennyt edes harjaamaan hiuksiaan – kampaaja jakoi upeat kuvat muutoksesta: "Lapsen ei koskaan pitäisi tuntea oloaan niin arvottomaksi"

Kampaaja teki kaikkensa parantaakseen masentuneen teinitytön oloa.

Hiussalongissa työskentelevä Kayley Olsson jakoi puhuttelevia kuvia masentuneesta teinitytöstä Facebook-seinällä. 16-vuotiaan tytön masennus oli niin vakava, ettei hän ollut kyennyt aikoihin edes harjaamaan hiuksiaan. Tämän vuoksi hiukset olivat vain yhtä suurta takkua. 

Tyttö oli tullut leikkauttamaan tukkansa kokonaan pois seuraavan päivän koulukuvia varten, sillä ei kertomansa mukaan kestäisi niiden kampaamista. Olssonilla oli muuta mielessään.

– Hän kutsui itseään arvottomaksi sen vuoksi. Se rehellisesti särki sydämeni, ja yritimme kaikkemme säilyttääksemme tämän lapsen hiukset, Olsson kirjoittaa Facebookissa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Oltuaan täällä 8 tuntia eilen ja 5 tuntia tänään, saimme vihdoin tämän kauniin tytön hymyilemään ja tuntemaan olonsa arvokkaaksi. Hänen viimeiset sanansa minulle olivat "Minä oikeasti hymyilen koulukuvissani tänään, sait minut tuntemaan oloni taas itseltäni", iloinen Olsson paljastaa.

Kuvien julkaisun taustalla oli Olssonn mukaan se, että vanhemmat olisivat tietoisempia siitä, että lapsen ilmaisemaan masennukseen pitäisi suhtautua vakavasti.

– Lapsen ei koskaan pitäisi tuntea oloaan niin arvottomaksi, ettei halua edes harjata hiuksiaan.

Aiemmin tänä vuonna kampaaja Kate Langman jakoi kuvat asiakkaastaan, jonka hiukset olivat niin ikään masennuksen vuoksi jääneet hoitamatta. Myös Langman teki kaikkensa asiakkaansa eteen. Lopputulos puhuikin puolestaan.

Jos päivitys kuvineen ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähde: Someecards

***

3:08

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.