Martina Aitolehden raju erotilitys: ”Matto on vedetty jalkojen alta”

Televisiopersoona Martina Aitolehti on päätynyt viime aikoina otsikoihin niin eron, tappelun kuin selkäleikkauksenkin vuoksi.

Martina Aitolehden elämä on viime kuukausina ollut melkoista pyörremyrskyä. Aitolehti erosi keväällä 2017 Stefan-puolisostaan vuosien suhteen jälkeen. Hän päätyi hiljattain myös julkiseen kahakkaan entisen ystävänsä Sofia Belorfin kanssa.

Aitolehti kirjoittaa tapahtumista tuoreessa blogipäivityksessään. Hän Aitolehti toteaa, että parisuhde on ollut yksi hänen elämänsä vaikeimmista pitää kunnossa.

– Lapset ja vaativa työ tekee pitkässä juoksussa paljon kuoppia suhteeseen, se on selvä. Jossain kohtaa tilanne räjähtää käsistä ja ollaan keskellä kaaosta. Kaaoksen keskellä asioista on vaikea nähdä mitään hyvää, saati mitään uutta, Aitolehti kirjoittaa. 

– Mä olin menettänyt täysin uskon aitoon rakkauteen, intohimoon ja hyvään parisuhteeseen. Olen elänyt vuosia kauhea meno ja suorittaminen päällä. Jossain vaiheessa se mopo hyytyy, vai? hän kysyy.

Aitolehti kirjoittaa, että kohdalle osuneet kriisit ovat vaikuttaneet myös hänen ystäväpiiriinsä ja arvomaailmaan.

– Ystäväpiiri on putsattu isolla kädellä, omat arvot on todella mietitty ja perusteltu. Matto on vedetty jalkojen alta nyt niin monessa elämän tilanteessa, että tästä on ainut tie vain eteenpäin ja määrätietoisempana kuin ikinä.

Aitolehti vihjaa tekstissään myös siihen, että erokriisiin liittyy myös kolmas osapuoli.

– Tiedän viimeaikaisista tapahtumista kaiken (jopa kaikki likaiset yksityiskohdat).

– Edelleen olen niin kiitollinen niistä mulle opetetuista kirjoittamattomista lojaalisuuden säännöistä josta yksi menee niin, että kaverin mieheen ei kosketa, Aitolehti painottaa kipakkaan tyyliin.

Voit lukea Aitolehden kirjoituksen kokonaisuudessaan täältä

Lue myös:

    Uusimmat