Martina Aitolehden ja Stefan Thermanin erodraamassa uusi käänne – poliisit paikalle

Vieraana Martina Aitolehti 10:44
Martina Aitolehti murtui kyyneliin, kun hän puhui erostaan Vappu ja Marja Livessä. Katso video!

Martina Aitolehti ei halunnut kommentoida mitään, mutta vahvistaa asian.

Hyvinvointialan yrittäjä Martina Aitolehti erosi pitkäaikaisesta miesystävästään Stefan Thermanista pääsiäisenä. Ex-pariskunnalla on kaksi kotia, toinen on Helsingin Eirassa ja toinen Hangossa, jossa Aitolehti on ollut koronakriisin aikana Isabella-tyttärensä kanssa

Aitolehti ja Therman ovat viettäneet eron jälkeen aikaa myös saman katon alla Hangossa. Viime maanantaina päivällä tilanne ex-pariskunnan välillä ajautui kuitenkin siihen pisteeseen, että virkavalta saapui paikalle. 

MTV Uutisten tietojen mukaan tilanne ei kuitenkaan mennyt fyysiseksi, mutta asiasta on tehty rikosilmoitus. Aitolehti on puhunut välikohtauksesta avoimesti lähipiirilleen.

Poliisi ei kommentoi asiaa millään tavalla.

MTV Uutiset tavoitti Aitolehden, joka vahvistaa tapahtuneen sekä rikosilmoituksen, mutta ei halua kommentoida mitään. MTV Uutisten tavoittama Therman ei puolestaan kommentoi.

Sofia viihtyy Stefanin kanssa

Thermanin kanssa on lähiviikkoina viihtynyt seurapiirikaunotar Sofia Belórf. Belórf kertoi viime viikolla MTV Uutisille, että hän on eronnut liikemies Niko Ranta-ahosta. Pariskunta ehti seurustella vain kymmenen kuukautta, ennen kuin heidät otettiin kiinni katiska-huumevyyhtiin liittyen. Belórf istui vangittuna reilun viikon, kun taas Ranta-aho on istunut tutkintavankeudessa viime heinäkuusta lähtien. Viime viikolla Belórf muutti Ranta-ahon isän omistamasta asunnosta pois, jossa hän ehti asua reilu puoli vuotta.

MTV Uutisille on kantautunut tieto, että Belórf olisi muuttanut Aitolehden ja Thermanin Helsingin Eirassa sijaitsevaan kotiin asumaan.

– Ei missään nimessä pidä paikkaansa. En ole muuttanut Eiraan, enkä yhteen kenenkään kanssa. Muutan Bambin kanssa kaksin itseasiassa tänään, Belórf viestitti eilen illalla.

– En ikinä muuttaisi heidän entiseen asuntoonsa, Belórf jatkoi vielä.

Belórf kertoi vielä myöhemmin, että hänen ja Bambi-koiran uusi koti sijaitsee Helsingissä.

Lue myös:

    Uusimmat