Markus Selin Peter Franzénin kirjasta tehtävästä elokuvasta: Rahoitus saadaan kuntoon

Tuottaja Markus Selin vahvistaa MTV3.fin Viihdeuutisille, että Peter Franzénin esikoisromaanista Tumman veden päällä valmistuu elokuva, jonka rahoituksen kanssa ei ole minkäänlaista ongelmaa.

MTV3.fin Viihdeuutiset tavoitti Selinin kuvauksista Thaimaasta. Mies vahvistaa, että Peter Franzénin esikoisromaanista Tumman veden päällä valmistuu parhaillaan käsikirjoitus elokuvaa varten.

– Kyseessä on hyvä kirja, mutta vielä on täysin avoin, millä tyylillä elokuva tehdään, se riippuu käsikirjoituksesta. Ensi vuonna olisi tarkoitus saada käsikirjoitus ja alkaa työstämään elokuvaa. Siitä tulee hieno ja koskettava elokuva, tammi-helmikuussa osaan sanoa lisää, kun käsikirjoitus selkenee, Selin kertoo.

Selin vakuuttaa, että elokuvan rahoituksen kanssa ei tule olemaan minkäänlaista ongelmaa. Elokuvan roolitusta ei vielä ole päätetty.

– Alustavia suunnitelmia elokuvan roolituksesta on kyllä ollut, mutta mitään ei tässä vaiheessa vielä ole lyöty lukkoon.

Helsingin Sanomat uutisoi lauantaina Peter Franzénin työstävän käsikirjoitusta esikoiskirjastaan Tumman veden päällä tehtävää elokuvaa varten.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat