Markku Alén Teknavin talvirengastestissä Ivalossa: "Nää on vaaralliset talvella"

Kevään neljännessä Teknavin jaksossa sunnuntaina 30.3. klo 17.30 selviää, kuinka viisaita ovat älykellot ja mitä Markku Alénin ahterituntuma kertoo talvirenkaiden eroista.

Talvirenkaiden kehitys on salaista puuhaa. Teknavin vauhtikaksikko, Markku Alén ja Marko Terva-aho, kurkistaa kulissien taakse Nokian Renkaiden Ivalon testikeskuksessa ja testaa samalla talvirenkaiden eroja.

– Mä yritän jarruttaa, mutta vauhti vaan kiihtyy. Nää on vaaralliset talvilosuhteissa, Alén toteaa useissa Suomeen tulevissa katumaastureissa ensiasennusrenkaina olevista all season -renkaista.

Teknavin elektroniikkagurulla on älyä sekä päässä että ranteessa. Henri Kuokka kokeilee, mitä järkeä on markkinoille kovalla vauhdilla vyöryvissä älykelloissa.

Suositun Golf-kokoluokan perheautot ovat uudistuneet viimeisen vuoden aikana leveällä rintamalla. Risto Virtasen testissä on viimeisimpänä markkinoille tullut Mazda 3, joka pyrkii erottautumaan kilpailijoistaan rohkealla muotoilulla ja nykytrendeistä poikkeavalla tekniikalla.

Ohjelman aiheisiin voi tutustua syvällisemmin Teknavin ilmaisessa tablet- ja verkkolehdessä.

Teknavin seitsemäs kausi esitetään 9.3. alkaen MTV3-kanavalla. Ensiesitys sunnuntaisin klo 17.30 ja uusinta keskiviikkoisin klo 22.40. Jaksot ovat katsottavissa kahden kuukauden ajan myös Katsomossa.

Lue myös:

    Uusimmat