Marisa Miller: Haluan olla kurvikas

Marisa Miller, oikealta nimeltään Marisa Bertetta, on huippumalli, jonka sanotaan tuoneen takaisin amerikkalaisen huippumallin käsitteen. Kaunotar puhuu mielellään terveen vartaloihanteen puolesta. "Haluan että minulla on kurveja", malli sanoo.

Marisa Miller on yhdysvaltalainen malli. Ujo Miller bongattiin mallin töihin klassisesti kadulta. Juteltuaan ensin äitinsä kanssa, Miller päätti antaa mallin töille mahdollisuuden. Nuori nainen kuvattiin Perfect 10 -lehteen. Parin vuoden jälkeen työt muuttuivat yhä ammattimaisemmiksi, kun nuorta naista vietiin Voguen kuvauksiin.

Kuva: Getty Images

Kuvaukset Sports Illustrated -lehden bikinikuvissa ja sopimus Victoria's Secretin kanssa teki naisesta miesten suosikin. Miller on valittu Maxim-lehden seksikkäimmäksi naiseksi vuonna 2008 ja Ask.men-sivuston kolmanneksi seksikkäimmäksi vuonna 2009. Suosio imartelee Milleriä, mutta kaunotar ei anna sen mennä päähän.

– Kyse on mallin töistä. En paranna syöpiä, Miller muistuttaa.

Kuva: Getty Images

Millerin hoikan varren salaisuus on surffaus, jota malli harrastaa parhaimmillaan joka päivä. Myös spinning ja nyrkkeily ovat lähellä Millerin sydäntä.

– Tärkeintä on tehdä jotakin liikunnallista, malli muistuttaa. Ruokavaliossaan Miller suosii orgaanista ruokaa. Hoikka nainen kertoo, että liikunta on hänelle tärkeää, sillä hän rakastaa syömistä. Liian laiha hän ei kuitenkaan halua olla.

– Haluan että minulla on kurveja ja näytän naiselta.

Lapsena Miller oli varsinainen poikatyttö, joka peitti muotonsa pukeutumalla väljiin paitoihin. Vielä tätä nykyäänkin hänessä on ripaus poikamaisuutta, sillä nainen rakastaa urheiluautoja ja jalkapalloa.

Teksti: MTV3/Helmi

Lähteet: mademan.com, web.archive.org

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat