Mariannen mummo vakuutti, että kotoa löytyy kuukautissiteitä – todellisuus oli jotain muuta: "Kyllähän tuo mummikin repesi nauramaan"

Nuuka mummo oli saanut ilmaisjakelusta jättivaippoja, joiden uskoi ajavan asiansa kuukautissiteinä. Kokovartaloside ei sopinut alushousuihin, mutta käyttöä sille löytyi joka tapauksessa.

Yllä olevalla videolla härskin hauska vaatemoka.

Marianne Voutilaisen mummo on ”tarkan markan vartija”. Roskiin ei heitetä mitään, mille voisi löytyä vähänkin käyttöä.

Eipä siis ihme, että seitsenkymppinen mummi ilmoitti luonaan kyläilevälle Mariannelle kesken terveyssideostosten mummolasta kyllä löytyvän siteitä ”pilvin pimein”.

– Mentiin mummolle ja mummi haki kaapista kokovartalositeen, kertoo Marianne MTV Lifestylelle.

Lapsi ei ollut näkyä siteen takaa

– En mie mitään selitystä saanut, miksi just sain tuon megakoon. Mutta mie kun rupesin tuota aukomaan, niin ei vaan pokka pitänä! Marianne muistelee.

Kippurassa nauranut Marianne kertoo, että mummokin näki tilanteessa huumoria.

– Sanoin mummolle nauruni seasta, että tämä on kyllä hiukan liian iso miun pikkarimalliin. Ja kyllähän tuo mummikin repesi nauramaan, kun näki, että silloin 10-vuotias tyttöni ei meinannut näkyä tuon vaipan takaa.

Huvittava tapaus on hymyilyttänyt Mariannen lisäksi yli 8700 somekansalaista suositussa Facebook-ryhmässä

Jättisiteelle löytyi pian käyttöä

Kun huvituksen nostattamat kyyneleet oltiin saatua kuivattua, oli käytännöllisyyden aika. Marianne leikkeli vaipasta itselleen kuukautissuojiksi sopivia paloja.

Myöhemmin samana päivänä mummon ilmaisjakelusta saamat jättivaipat tulivat kuitenkin todelliseen tarpeeseen. Yöllä Mariannen 4-vuotiaalle pojalle nimittäin iski raju mahatauti.

– Piti yöllä mennä mummo herättämään ja kysyä, olisiko niitä vaippoja lisää. Liekö hän aatteli virottuaan: ”No on tytöllä runsaat menkat!”

***

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja