Marco Bjurström irtisanomisestaan: Osasin odottaa

Marco Bjurström irtisanottiin Sanoman Helsingin Sanomia koskeneiden YT-neuvottelujen myötä.

Reilun vuoden ajan Nelosen uutisten ankkurina toiminut Marco Bjurström kertoo Twitterissään, että hänet on irtisanottu Helsingin Sanomien tänään päättyneiden YT-neuvottelujen seurauksena.

Bjurström myöntää MTV.fille, että potkut eivät tulleet yllätyksenä. Nelosen uutisten lopettamisesta nykymuodossaan kerrottiin jo lokakuun lopussa.

– Totta kai osasin odottaa tätä. Meille selvisi jo ennen joulua, että uutisia lyhennetään radikaalisti. Henkinen valmistautuminen on siis alkanut jo silloin. Sen takia olin aika levollisin mielin, kun kutsu kävi neuvotteluihin, hän selittää.

Bjurströmille ankkuripestin loppuminen tarkoittaa hetkellistä lisääntynyttä vapaa-aikaa ja muihin töihin keskittymistä. Hän on yksi Step up -tanssikoulun perustajista, toimii muun muassa tanssinopettajana, koreografina ja juontajana ja on mukana ravintolabisneksessä.

– Omalla kohdallani tämä ei ole niin rankkaa, sillä en jää tyhjän päälle. Eri asia olisi, jos olisin tehnyt pelkästään media-alan töitä. Olen surullinen muiden irtisanottujen puolesta, Bjurström miettii.

Lue myös:

    Uusimmat