Marcelo on lähes kokonaan tatuoitu: "Ihmiset katsovat minua uteliaina"

Tatuoinnit lisääntyvät, mutta samalla tatuointien poistamiseen käytetyt laserit kehittyvät 0:30
KATSO MYÖS: Tatuointeja työkseen poistava Toni Karppinen kertoo, että toimenpide tuntuu kuin ammuttaisiin kovaa kuminauhalla. Moni haluaa siltikin poistaa epäonnistuneen tai aikansa eläneen musteen ihostaan.

Brasilialaismies on tatuoinut kehonsa miltei kokonaan, kertoo New York Post.

Marcelo Bboy, 38, on tatuoinut liki koko kehonsa. New York Post kertoo, että brasilialaismiehellä on yli 1 500 tatuointia, jotka peittävät 98 prosenttia hänen kehostaan – silmämunat ja ikenet mukaan lukien.

Marcelolla on kaksi poikaa ja nuoresta iästään huolimatta jo yksi lapsenlapsikin. Bocaiúvassa asuva Marcelo työskentelee tatuoijana ja mallina. Hän on tehnyt myös näyttelijän töitä ja osallistunut tatuointitapahtumiin.

Ensimmäinen tatuointi teininä

Marcelo hankki ensimmäisen tatuointinsa ollessaan 15-vuotias. Isompaan tatuointiprojektiin ryhtymiseen meni sen jälkeen vielä jonkin aikaa.

– 22-vuotiaana tajusin, että haluan lisää tatuointeja. Siitä lähtien olen peittänyt itseni niihin, hän kertoo Media Drum -medialle.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Marcelo kertoo, että hänen kropassaan on tällä hetkellä vain muutamia tatuoimattomia kohtia, muun muassa intiimialueet ja pari kohtaa toisessa jalassa. Nekin on tarkoitus tulevaisuudessa tatuoida.

Muokannut kehoaan muillakin tavoin

Lisäksi Marcelo on muokannut kieltään niin, että siinä on halkio. Hänen hampaansa on korvattu nikkelillä ja hän on muokannut myös korviaan. Hän kertoo myös hankkineensa vasempaan käteensä jonkinlaiset implantit ”koristusmielessä”.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kivuliain kaikista prosesseista on ollut kielen halkaisu. Eniten ihmisiä ovat hämmentäneet hänen tatuoidut silmänmunansa. Marcelon mukaan monet ovat olleet kiinnostuneita tatuoimaan silmänsä ja ovat kysyneet siitä, millainen riski on sokeutua operaation myötä.

– Sokeutuminen ei pelottanut minua, koska ymmärsin, mitä siinä tehdään. Vain silmän valkoinen osa pigmentoidaan, hän kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Negatiivisia kommentteja vain harvoin

Marcelo ei juurikaan saa kuulla negatiivisia kommentteja ulkonäöstään.

– Ihmiset katsovat minua uteliaina ja kiinnostuneina. Naiset ovat oikein ihastuneita tatuointeihini ja kroppaani, hän sanoo.

Enempää kehon muokkausta ei ole luvassa, mutta tatuointeja hän aikoo hankkia lisää.

Marcelo pitää kehostaan kaikkine tatuointeineen ja muokkauksineen.

– Niille, jotka haluaisivat paljon tatuointeja, sanoisin neuvoksi sen, että pitäisi tietää tarkalleen, mitä haluaa ja lisäksi kannattaisi työskennellä tatuointialalla, hän vinkkaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös:

    Uusimmat