Uskoisitko, että tässä on sama nainen? Ennen ja jälkeen -kuvat paljastavat valtavan muutoksen: Amber on käyttänyt kymppitonneja muokatakseen ulkonäköään

16-vuotiaana ulkonäköään vihannut Amber on käyttänyt kymppitonneja tatuointeihin ja kehon muokkaamiseen. – En elä miellyttääkseni ketään muuta kuin itseäni, hän sanoo.

Amber Luke on käyttänyt jo 70 000 Australia dollaria eli yli 40 000 euroa kehonsa muokkaamiseen. 25-vuotias kertoo, ettei pitänyt synnynnäisen vaaleista hiuksistaan ja ihostaan, kertoo Insider.

– Mielestäni oli hyvin tavallisen ja tylsän näköinen, australialaisnainen kuvaili haastattelussa.

"Usein en kyennyt edes katsomaan peiliin"

Ulkonäkö alkoi vaivata Amberia 16 vuoden iässä. Hän sai myös masennusdiagnoosin, ja kertoo kärsineensä hyvin matalasta itsetunnosta.

Amber ennen muutoksia 11 vuotta sitten ja maaliskuussa 2019. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Amber vuonna 2017 ja 2020. Jos julkaisu ei näy, katso se täältä. 

– En voinut katsoa ihmisiä silmiin. En voinut olla lainkaan huomion kohteena, muuten punaistuin. Usein en kyennyt edes katsomaan peiliin, Amber sanoo.

Amber päätti ottaa ohjat ulkonäkönsä suhteen: hän teki itselleen tatuoinnin kotioloissa jo 16-vuotiaana. Tätä Amber ei muille suosittele. Tatuointi-innostus kuitenkin kasvoi matkalla, ja nyt Amberilla on yli 600 tatuointia.

– Mikä järki on elää normaalia elämää? Se on tylsää,  hän kuvasi YouTube-kanava trulyn haastattelussa.

"Saan tästä varmasti kritiikkiä"

Tatuointien lisäksi Amberilla on 13 lävistystä, hänen kielensä on halkaistu ja korvia leikattu. Amber haaveilee vielä brasilialaisesta takapuolenkohotuksesta.

– Saan tästä varmasti kritiikkiä, koska miksen mieluummin mene kuntosalille? Olen laiska, Amber nauroi trulyn haastattelussa.

– Anteeksi, mutta maksan mieluummin 50 000 dollaria. Jos se tekee minusta materialistin, olkoon niin.

Amber vuonna 2019. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Käyttänyt kymppitonneja

Rahaa muutoksiin on kulunut Amberin mukaan noin 70 000 Australian dollaria, siis noin 42 000 euroa. Hän on tatuoinut jopa silmämunansa, ja ne ovatkin Amberin suosikkimuutos, vaikka nainen sokeutuikin kolmeksi viikoksi operaation vuoksi.

– Kun katsoin peiliin ennen muutostani, itkin, hän kuvailee.

– Nyt kukoistan. Jumaloin tapaa, jolla olen muuttanut itseäni, ja itsetuntoni on kasvanut paljon, kun olen tullut siksi ihmiseksi, joka aidosti olen.

"En elä miellyttääkseni ketään muuta"

Muut eivät Amberin päätöksiä aina ymmärrä, ja hän kertookin saavansa usein kritiikkiä.

– Aluksi se, että ihmiset arvostelevat minua sosiaalisessa mediassa, todella vaikutti minuun. Sitten tajusin, etten voi ottaa siitä itseeni. Nämä ihmiset ovat joko onnettomia itsensä ja elämänsä vuoksi, tai he ovat kateellisia, etteivät itse kykene toimimaan yhteiskunnan normeja vastaan, Amber kuvaa.

Hän huomauttaa, ettei oman kehon muokkaaminen haittaa ketään muuta. Muutosten vuoksi Amber kertoo hymyilevänsä aamuisin peilikuvalleen. Tatuointien ottamista hän ei aio lopettaa.

– En elä miellyttääkseni ketään muuta kuin itseäni.

Amber työskentelee tatuoijana. Jatkossa hän haluaisi opiskella avustajaksi, jotta voisi auttaa esimerkiksi perheväkivallasta tai päihdeongelmista kärsiviä.

Amber vuonna 2020. Selaa kuvia nuolilla. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Lue myös:

    Uusimmat