Paul Pogbalta täystyrmäys ManU:n suoritukselle – "Esityksemme oli epäkunnioittava"

Manchester United koki shokeeraavan 4-0-murskatappion Evertonille viime sunnuntaina pelatussa Valioliiga-kamppailussa. ManU:n pettynyt ranskalaistähti Paul Pogba sanoo ettei joukkueen pelaajat tällä esityksellä kunnioittaneet seuraa, eikä faneja.

Evertonin kotikentällä Goodison Parkilla kärsitty tappio, oli Manchester Unitedille jo kolmas joukkueen viimeiseen viiteen Valioliiga-otteluun. ManU on sarjassa tällä hetkellä vasta sijalla kuusi, kun kautta on enää neljä ottelua pelaamatta. 

– Se tyyli miten pelasimme ja esiinnyimme, on epäkunnioittavaa. Kaikki meni pieleen, mutta mentaliteetin kentällä on muututtava, Pogba kertoo SkySportsin haastattelussa.

Valioliigassa käydään tällä hetkellä neljän joukkueen kesken äärimmäisen kovaa taistelua sijoista kolme ja neljä, jotka oikeuttavat pelaamaan Mestarien liigaa ensi kaudella. ManU on kolme pistettä Tottenhamin ja Chelsean perässä, sekä kahdella pisteellä Arsenalin takana. Jos Manchesterin punaiset jää kauden päätyttyä tälle sijalle, ei joukkuetta siis ensi kaudella Mestarien liigassa nähtäisi.

Norjalaisen Ole Gunnar Solskjaerin luotsaama ManU on hävinnyt viimeisestä kahdeksasta ottelustaan kuusi, kun otetaan kaikki kilpailut huomioon. Seuraavaksi joukkue kohtaa keskiviikkona paikalliskamppailussa Valioliigan mestaruudesta taistelevan Manchester Cityn. Kauden viimeiset kolme vastustajaa ManU:lla puolestaan ovat Chelsea, Huddersfield sekä Cardiff.

– Kannattajat haluavat pelaajien reagoivan, joten ainoa tapa miten voimme pyytää kannatajilta anteeksi on antaa kaikkemme kentällä. Emme voi esiintyä tällä tavoin. Kun puet päälle tämän paidan, sinun täytyy tehdä kovasti töitä ja kunnioittaa seuran kulttuuria sekä historiaa. Se miten pelasimme, oli epäkunnioittavaa pelaajia, seuraa, sekä kannattajia kohtaan. Aivan kaikki, Pogba summaa.

Lue myös:

    Uusimmat