Seuralegendalta täyslaidallinen Liverpoolin suuntaan – "Se oli noloa"

Manchester United löi Liverpoolin 2-1-lukemin.

Liverpoolin seuralegenda Jamie Carragher ei ollut lainkaan tyytyväinen entisen joukkueensa peliesitykseen Manchester Unitedia vastaan pelatussa ottelussa.

United löi Liverpoolin maanantai-illan kamppailussa 2-1-lukemin lyöden samalla painetta kehnosti kautensa aloittaneen Liverpoolin niskaan. Mestaruuskandidaatiksi povatulla Liverpoolilla on kolmen pelatun ottelun jälkeen kasassa vain kaksi pistettä.

Liverpoolin peliesitys ei miellyttänyt Sky Sportsin asiantuntijana toimivaa Liverpool-legenda Jamie Carragheria. Komean uran Liverpoolin takalinjoilla pelannut Carragher antoi joukkueelle täyslaidallisen kritiikkiä.

– Liverpool oli täysin järkyttävä puolustuksellisesti. He eivät olleet kisassa mukana lainkaan. Joka kerta kun United hyökkäsi ensimmäisellä puoliajalla, näytti siltä, että he tekevät maalin. Se oli noloa. Liverpoolin pakka oli sekaisin, Carragher tylyttää Sky Sportsille.

– United oli erinomainen, mutta Liverpool ei ollut valmis derbyyn. He eivät näyttäneet olevan valmiita otteluun, mikä varmasti huolestuttaa Jürgen Kloppia juuri nyt.

Carragher painottaa, että Liverpoolilla on käsissään ongelma, joka on hoidettava nopealla aikataululla kuntoon. Kehnoa peliesitystä ei tule katsoa läpi sormien.

– Manchester United sai paljon kritiikkiä puolustamisestaan Brentford-pelin jälkeen ja Liverpoolin pitäisi saada täysin samaa kohtelua tämän jälkeen, Carragher jyrisee viitaten viikon takaiseen otteluun, jossa Manchester Unitedin jäi Brentfordin jyrän alle 0-4-lukemin.

Lue myös:

    Uusimmat