Manchester United -legenda tylyttää vanhaa seuraansa – "He tarvitsevat kunnon läimäyksen"

7:38
Videolla kuvaa Manchester Unitedin ja Tottenhamin kohtaamisesta.

Manchester Unitedin seuralegenda Patrice Evra järkyttyi, kun Tottenham löylytti Unitedia tylysti 6-1-lukemin. Evra antoi ottelun jälkeen kritiikkiä koko seuralle.

Viime vuodet kaukana menestysajoistaan rypenyt Manchester Unitedin haasteet jatkuivat, kun se koki 1-6-murskatappion Tottenhamille kotikentällään. United oli ottelussa tyly vastaantulija. Esitys sai Sky Sportsin asiantuntijana toimivan Patrice Evran surulliseksi.

– Olen positiivinen ihminen, enkä ikinä halua puhua Unitedista, koska totuus voi sattua. Olen intohimoinen, joten minulla on oltava suodatin, kun puhun televisiossa, mutta tuo oli sekasorto, Evra kuvailee ManU:n suoritusta.

Evra edusti itse Manchester Unitedia seuran vuosina 2006-14, joiden aikana seura voitti Valioliigan mestaruuden viidesti. Uransa lopettanut ranskalaispuolustaja ei näe Unitedin pelaajissa samanlaista paloa kuin hänen pelivuosinaan.

– Kyse on elekielestä, intohimosta ja rakkaudesta tuota paitaan kohtaan. En näe ketään pelaajaa, joka ymmärtäisi, millaista tuon paidan pitäminen on. Te kannatte koko seuran tarinaa.

Evran kritiikki ei kohdistu ainoastaan pelaajiin. Hän antaa kritiikkiä myös seurajohdolle, joka on pitänyt matalaa profiilia siirtomarkkinoilla. Evran mukaan koko organisaatio ansaitsee herätyksen.

– On vaikea murtaa minun kaltaistani positiivista ihmistä. En kannata väkivaltaa, mutta monet ihmiset tarvitsevat kunnon läimäyksen juuri nyt. Niin minä tekisin, jos työskentelisin seurassa, Evra tylyttää.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja