Seuralegendalta erikoinen selitys Liverpoolin murskatappiolle – "Tuo ei näyttänyt siltä"

3:47
Videolla kuvaa Aston Villan ja Liverpoolin kohtaamisesta.

Liverpoolin seuralegenda Graeme Souness uskoo, että Aston Villa jätti tarkoituksella kotikentän nurmensa tavallista pidemmäksi vaikeuttaakseen Liverpoolin peliä.

Liverpool koki sunnuntaina tyrmäävän tappion, kun se hävisi Aston Villalle tylysti 2-7-lukemin. Edellisen kerran Liverpool on saanut kaivaa pallon verkostaan seitsemän kertaa yhden ottelun aikana vuonna 1963.

Pitkään Liverpoolia omalla peliurallaan edustanut Souness uskoo, että Aston Villa käytti Liverpoolin päihittämiseen erikoisia keinoja.

– Mitä voisin sanoa. Tilanne oli sama molemmille joukkueille, mutta minusta he jättivät nurmen pidemmäksi kuin normaalisti hidastaakseen Liverpoolin liikettä, Souness toteaa Reutersin mukaan.

Souness painottaa, että Liverpoolin pelityyli sopii parhaiten lyhyemmälle nurmikentälle.

– Kaikki huippujoukkueet haluavat lyhyen nurmen, nopean kentän. Minusta tuo ei näyttänyt nopealta kentältä, Souness jatkaa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Myös Sky Sportsin asiantuntija ja Liverpool-legenda Jamie Carragher kummasteli Liverpoolin vaisuutta.

– Näytti siltä, etteivät he pystyneet juoksemaan tässä ottelussa. Tiedämme, ettei siitä ole kyse, joten sitä vain raapii päätään ja miettii syitä siihen, Carragher toteaa Sky Sportsin sivuilla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja