Manchester United -johdolta ilouutinen Ole Gunnar Solskjärille – seura ilmoitti kantansa eurojättiläisten Superliigaan

Maalikooste: Manchester United-PSG

Manchester Unitedin päävalmentaja Ole Gunnar Solskjär on onnistunut kehittämään punapaitojen peliä. Seurajohto on myös luvannut norjalaisluotsille pelimerkkejä uusia hankintoja varten.

Toimitusjohtaja Ed Woodward on kertonut pitkän tähtäimen hankintasuunnitelmasta, jossa seura keskittyy kesän siirtoikkunoihin.

Solskjärin asema horjui marraskuussa joukkueen hävittyä Arsenalille ja turkkilaiselle Basaksehirille, mutta neljä voittoa viidestä viimeisestä ottelusta on kantanut Unitedin Valioliigassa viiden pisteen päähän sarjakärki Tottenhamista.

United on myös pelannut ottelun lontoolaisia vähemmän ja tarvitsee Mestarien liigan lohkovaiheen päätöskierrokselta pisteen jatkopaikan varmistamiseen. 

– Tunnistamme, että edessä on lisää kovaa työtä pokaalien voittamiseen vaadittavan tasaisuuden saavuttamiseksi, Woodward sanoi.

– Näemme kuitenkin positiivisia merkkejä kentällä ja harjoituksissa. Ne vahvistavat uskoamme Olen, valmennuksen ja pelaajien rakentamaan kehitykseen.

United ei aio sulkea kukkaron nyörejä, vaikka koronaviruspandemia on vaikeuttanut seuran taloudellista tilannetta.

– Jatkamme Olen tukemista tarjoamalla pitkän tähtäimen hankintasuunnitelman, joka keskittyy kesän siirtoikkunoihin.

Woodward myös sanoi, ettei Manchester United aio ottaa osaa Euroopan suurseurojen keskuudessa kaavailtuun Superliigaan. Hän sen sijaan painotti osallistuneensa keskusteluihin olemassa olevien Euroopan seurajoukkuekilpailujen vahvistamisesta.

– Uskomme, että kaikenlaisten eurojalkapallon muutosten tulee vuoden 2024 jälkeen täydentää maiden pääsarjojen hyvinvointia, Euroopan seurajoukkueiden yhdistyksen hallituksessa toimiva Woodward sanoi.

– Muut pääsarjat tuntevat samoin. Tämä kävi ilmi heidän kanssaan käydyissä keskusteluissa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja