Ole Gunnar Solskjær rakentaa jo Manchester Unitedin ensi kautta – oma jatkopesti epävarma: "Rakastan tätä työtä"

Ole Gunnar Solskjær suunnittelee jo Manchester Unitedin ensi kautta, vaikka seuran väliaikaisena päävalmentajana toimiva norjalainen ei tiedä, onko hän sarjakauden päätyttyä enää vastuussa.

Solskjär, 45, nauttii täysin siemauksin ManU:n pelin johtamisesta Englannin jalkapallokentillä. Hän on luotsannut joukkueen kahdeksaan peräkkäiseen voittoon. Eivätkä voitot ole tulleet pelkistä pikkuseuroista, sillä joukkue kaatoi Tottenhamin vieraissa Valioliigassa  ja pudotti Arsenalin Englannin cupista viime perjantain vierasvoitolla.

– Rakastan tätä työtä. Tämä on sitä, mitä haluan tehdä. Ja me olemme saaneet hyviä tuloksia, Solskjær sanoi Burnley-kotipelin aattona.

Solskjær on erityisen tyytyväinen joukkueensa puolustuspeliin. Puolustus on niin tiivis, etteivät vastustajat saa useita maalipaikkoja.

– Kehityimme jo Tottenhamin kohtaamisesta Arsenal-peliin. Pelaajat alkavat tuntea minut ja sen, mitä haluan heiltä joukkueena.

Voittotahti on saanut ManU-kannattajat hellimään ajatusta Solskjæristä vakituisessa pestissä, vaikka Tottenhamia luotsaava Mauricio Pochettino on liitetty yhä tiiviisti ManU:n ensi kauden valmentajakuvioihin.

Nuorille näytönpaikka

Solskjær tuli pelaaja-aikojen entisen seuransa ManU:n valmentajaksi joulukuussa, kun Jose Mourinho sai potkut. Norjalainen aikoo peluuttaa keväällä muutamia seuran omia lahjakkuuksia, jotta selviäisi, mitä ensi kaudella on luvassa.

–  Mason Greenwood, Jimmy Garner, Ethan Hamilton. Kohta on heidän aikansa, Solskjær luetteli ManU:n nuorten joukkueen nousevia nimiä.

– Olen täällä valmistamassa joukkuetta ensi kauteen. Sitä työtä pitää tehdä hyvin jo nyt, riippumatta siitä, olenko itse täällä vai en, Solskjær sanoi.

Solskjær uskoo, että ManU voi jatkaa loppukauden ilman pelaajaostoja talvikauden siirtoikkunan aikana.

Videolla sunnuntain Tulosruutu.


Lue myös:

    Uusimmat