Jose Mourinho tarkkaili vastustajan alkulämmittelyä ja sanoi pelaajilleen aavistansa pahaa – "Eurooppa-liigan lohkovaihe ei motivoi joitakin pelaajiani"

Valioliigaa johtava Tottenham jäi torstaina Eurooppa-liigassa 3-3-tasapeliin itävaltalaista LASK Linziä vastaan. Päävalmentaja Jose Mourinhon mukaan joillakin hänen pelaajillaan on motivaation puutetta kilpailun lohkovaihetta kohtaan.

Spursin maaleista vastasivat rangaistuspotkuista osuneet Gareth Bale ja Dele Alli sekä toisella puoliajalla verkkoa venyttänyt Son. Sitkeä LASK taisteli pisteen Mamoudou Karamokon yliajan tasoitusmaalilla.

Tottenhamin vähimmäistavoite kuitenkin täyttyi, kun piste varmisti sen paikan jatkopeleissä. J-lohkon ykkössija vaatii kuitenkin päätöskierroksella voiton Royal Antwerpenistä.

Kun Mourinholta kysyttiin torstain ottelun jälkeen, mitä tämä oppi Tottenhamin esityksestä, vastaus oli taattua laatua.

– En oikeastaan mitään uutta. Tiesin etukäteen faktan, että Eurooppa-liigan lohkovaihe ei motivoi joitakin pelaajiani, Mourinho murjaisi.

– Näin molempien joukkueiden alkulämmittelyt ennen peliä. Minulle tuli tunne, jonka kerroin pelaajille: joukkueiden intensiteetissä, kommunikoinnissa ja innossa oli nähtävissä valtava ero. Mikään ei yllätä minua. 

Tottenham pelasi ilman loukkaantuneena ollutta ykköshyökkääjäänsä Harry Kanea, mutta Mourinhon mukaan tämän odotetaan olevan kunnossa sunnuntain Valioliiga-ottelussa Arsenalia vastaan. 

– Voisin bluffata nyt tai yrittää teeskennellä hänen tilanteensa olevan todella paha. Se ei kuitenkaan ole. Uskon, että hän pelaa (sunnuntaina), Mourinho päätti.

Lue myös:

    Uusimmat