Manchester Cityn tähtipelaajalta yllättävä paljastus taannoisen huippusiirtonsa ennakkoluuloista – "Luulin hänen olevan kusipää"

Man City ja Tottenham tarjosivat hämmästyttävän jalkapallonäytöksen – selostaja Tuomas Virkkunen kovilla 3:23
Videolla kuvaa Manchester Cityn ja Tottenhamin uskomattomasta Mestarien liiga -ottelusta.

Manchester Cityn tähtipelaaja Kevin De Bruyne myöntää, että hänellä oli omat ennakkoluulonsa Raheem Sterlingista ennen kuin kaksikosta tuli seuratoverit.

De Bruyne ja tällä kaudella upeasti pelannut Sterling siirtyivät kumpikin Cityn riveihin kesällä 2015. Belgialaistähti saapui Manchesteriin Saksan Bundesliigassa pelaavasta Wolfsburgista, kun Sterling puolestaan oli ehtinyt niittää mainetta jo Valioliigassa Liverpoolin riveissä.

De Bruyne myöntää, että hänellä oli ennakkoluuloja tulevasta seuratoveristaan ennen kuin oli edes tavannut häntä.

– En tiennyt, mitä ajatella Raheem Sterlingista ennen kuin tulin Manchester Cityyn. En ollut koskaan tavannut häntä, mutta mitä olin hänestä lukenut Englannin mediasta, luulin hänen olevan todella erilainen luonne, De Bruyne myöntää The Players Tribunen haastattelussa.

– En pitänyt häntä pahana äijänä, mutta lehtien mukaan hän oli ylimielinen, joten luulin hänen olevan vähän kusipää.

Pian belgialaistähden ennakkoluulot osoittautuivat kuitenkin vääriksi. Mitä enemmän hän vietti aikaa Sterlingin kanssa, sitä enemmän hänen ajatuksensa muuttuivat.

– Opin todella tuntemaan Raheemin. Huomasin, kuinka viisas ja aito ihminen hän on. Hän ei voisi olla yhtään erilaisempi, mitä lehdet hänestä kirjoittavat. Totuus kuitenkin on se, että Raheem on yksi mukavimmista ja nöyrimmistä tyypeistä, joita olen jalkapallomaailmassa tavannut, De Bruyne hehkuttaa joukkuetoveriaan.

Lue myös:

    Uusimmat