Teemu Pukkia verrattiin Valioliigan jättihankintaan – yksi seikka hämmentää: "Saatan olla väärässä"

Englannin Valioliigassa pelaava Tottenham Hotspur laittoi viime viikolla haisemaan, kun se pulitti 60 miljoonaa puntaa (noin 69,7 miljoonaa euroa) Evertonin brassihyökkääjä Richarlisonista.

Entisen Chelsea-hyökkääjä Tony Cascarinon mielestä lontoolaisseura on kuitenkin ottanut valtavan riskin maksaessaan kyseisen summan pelaajasta, joka teki viime kaudella vähemmän maaleja kuin Norwichin suomalaistähti Teemu Pukki.

Richarlison, joka on viimeisen neljän vuoden aikana maalannut Evertonille 53 kertaa 152 ottelussa, teki viime kaudella vain kymmenen Valioliiga-maalia. Se on yksi vähemmän kuin mitä Pukki onnistui sarjasta pudonneen Norwichin paidassa.

– Hän teki kymmenen Valioliiga-maalia joukkueessa, joka taisteli putoamista vastaan. Sarjassa viimeiseksi jääneen joukkueen (Norwichin) paras maalintekijä (Pukki) teki 11 maalia, vertasi Cascarino hämmentyneenä talkSPORTille.

– Kuinka monta niistäkin maaleista olivat rangaistuspotkusta? Neljä! Tammikuussa hänellä taisi puolestaan olla kasassa noin kolme maalia.

Cascarino, joka edusti urallaan myös Aston Villaa ja Celticiä, ei näe 25-vuotiaan Richarlisonin istuvan Antonio Conten miehistöön.

– Mielestäni se oli massiivinen hinta. Everton teki loistavasti saadessaan hänestä 60 miljoonaa puntaa. En tiedä, onko hän sopiva hankinta Tottenhamille, pohti Irlannin entinen maajoukkuemies.

– Saatan olla väärässä ja myöntää sen kauden lopussa, mutta en näe näin tapahtuvan Richarlisonin kohdalla. Minusta tuo on valtava hinta hänestä.

Lue myös:

    Uusimmat