Mainos

Mallin kuvapari paljastaa, miksi vaatekoolla ei ole väliä: "Muistan, kuinka onneton olin"

Ulkonäköpaineita kokenut malli kertoo viime vuosien aikana oivaltaneensa jotain todella tärkeää onnellisuudesta ja itsensä rakastamisesta.  

Jokainen nainen on taatusti jossain vaiheessa elämäänsä tuntenut painetta laihduttaa. Erityisen suuria paineita tämä voi aiheuttaa muotialalla työskenteleville, joille vartalo toimii heidän työvälineenään ja käyntikorttinaan.

Tämän voi allekirjoittaa ainakin eräs 26-vuotias malli, joka kertoo olevansa nyt kolme vaatekokoa isompana paljon onnellisempi kuin silloin, kun hän mahtui koon 36 vaatteisiin. Havainnollistaakseen muutosta, nainen jakoi Instagramissa kuvaparin puhuttelevan tekstin kera.

– Muistan, kuinka onneton olin vasemmassa kuvassa, La’Tecia Thomas kertoo.

– Minulla oli monia epävarmuuksia, vertasin itseäni muihin naisiin ja itsetuntoni oli huono, nainen lisää ja kertoo kantaneensa huolta etenkin takapuolestaan ja reisistään, joihin rasva kertyi helpoiten. 

Vaikka moni saattaisikin kuvia katsoessaan todeta naisen näyttäneen paremmalta vanhassa kuvassa, Thomas on itse sitä mieltä, että kiloilla ei ole mitään merkitystä niin kauan, kun hän vain on onnellinen. Tämän ymmärtäminen on auttanut naista luopumaan häpeästä, eikä hän anna enää ulkonäön määritellä onnellisuuttaan. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– On hyväksyttävää rakastaa itseään minkä kokoisena tahansa. Mielesi terveys on tärkeämpää kuin fyysinen terveytesi, nainen muistuttaa.

Tärkeintä on tehdä omalle keholle sopivia valintoja

Thomas kertoo uskovansa, että vaikka hän on onnellinen nyt, hän olisi onnellinen myös entisissä mitoissaan. Sillä mikä tärkeintä, hän on oppinut rakastamaan itseään.

–  En sano, että on hyväksi olla epäaktiivinen ja tehdä epäterveellisiä valintoja. Ajattelen, että se on ennemminkin tasapainon löytämistä, oman kehon kuuntelemista. Vain sinä tiedät, mikä on sille parasta, Thomas vastaa kaikille kritisoijille, jotka ovat ottaneet kantaa pluskokoisen mallin elämäntyyliin. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Kuva on saanut kymmeniä tuhansia reaktioita, ja muutamia soraääniä lukuun ottamatta palaute on ollut pääasiassa positiivista. 

– Vasemmassa kuvassa näytät siltä, että välität siitä, miltä näytät. Oikeassa kuvassa näytät siltä, että tunnet itsevarmuutta siitä, miltä näytät. Ole. Sinä. Ole, Kaunis, eräs kommentoija toteaa.

Lähde: Metro

***


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.