Mainos

Sometähden fanit pettyivät: Positiivisesta kehonkuvasta puhunut Amanda kiristytti vatsanahkansa

Voit rakastaa ja muuttaa itseäsi samanaikaisesti, suuren muodonmuutoksen kokenut nainen muistuttaa.

Lihavuusleikkaus jätti 68 kiloa laihtuneen Amanda Robertsin vartaloon runsaasti ylimääräistä ihoa, joka toi mukanaan ongelmansa. Vaikka Roberts tunnetaankin positiivisen kehonkuvan puolestapuhujana, hän teki päätöksen kiristyttää iho-oireita aiheuttaneen vatsanahkansa.

Vaikka naisen elämänlaatu on parantunut huomattavasti hänen päästyään eroon ylipainosta ja sen jälkeen kuudesta kilosta ylimääräistä ihoa, kaikki eivät ole olleet naisen operaatioista yhtä innoissaan. 

– He sanoivat, että jos todella rakastaisin itseäni, en haluaisi muuttaa itsestäni mitään. Mutta minä näen sen eri tavalla. Jos rakastat itseäsi, teet kaikkesi tunteaksesi olosi hyväksi kehossasi, Roberts kertoo sosiaalisen median kautta saamastaan palautteesta.

Naisella on Instagramissa kymmeniä tuhansia seuraajia.

"Voit tehdä kehollesi, mitä haluat ja silti rakastaa sitä"

Naisen mukaan itsensä rakastaminen on henkilökohtainen matka, eikä sen kanssa tulisi noudattaa kriteereitä tai muitakaan ohjenuoria. Nainen kertoo itsensä hyväksymisen olleen hänen tavoitteensa laihdutusprosessin jokaisessa vaiheessa, ja hän voikin ylpeänä todeta saavuttaneensa tavoitteensa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Ennen leikkausta opin rakastamaan löysää ihoani. Sen sijaan, että olisin nähnyt sen huonona muistutuksena menneestä, näin sen muistutuksena siitä, kuinka pitkälle olin matkallani päässyt, nainen toteaa.

Vakuuttaakseen seuraajansa asiasta Roberts julkaisi kolmen kuvan sarjan tärkeän viestin kera.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

– Rakastin itseäni ollessani 150-kiloinen. Rakastin itseäni ollessani 81-kiloinen löysän ihon kanssa. Ja rakastan itseäni nyt arpisena ja 84 kilon painoisena. Päätin muuttaa itseäni, koska rakastan itseäni. Tämä on minun matkani, ja minä olen siitä ylpeä, nainen kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Nainen haluaa kuvillaan muistuttaa, että voit tehdä kehollesi, mitä haluat ja silti rakastaa sitä. Sinulla on sinun kehosi ja sinun elämäsi, ei kenenkään muun.

Lähde: Health.com

***

2:00

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.