Naiset julkaisivat kuvia todistaakseen, että jokainen kroppa on bikinivartalo: "Älä pyytele anteeksi"

0:25

Naiset jakavat bikinikuvia osoittaakseen, että bikinit sopivat kaikenlaisille vartaloille.

Oletko bikinikunnossa? Yllä oleva video kertoo sen helposti!

Naiset jakavat bikinikuvia Instagramissa hyvästä syystä: he haluavat osoittaa, että mikä tahansa keho kelpaa rannalle bikineissä tai uimapuvussa.

Tori

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Pluskokoinen Tori kehottaa jättämään rumat kommentit omaan arvoonsa.

– Ne ovat voimattomia ilman reaktiotasi. Ennen välitin niin paljon siitä, mitä ihmiset ajattelevat minusta, mutta saatoin jättää muiden mielipiteet huomiotta vasta, kun aloin välittää siitä, mitä itse ajattelin itsestäni, hän kertoo.

Cococurve

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

– Kehosi on kaunis missä tahansa koossa ja millaisten epätäydellisyyksien kanssa tahansa – rakastakaa itseänne, nimimerkki Cococurve neuvoo.

Carla

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Aiemmin Carla Conlin ei olisi käyttänyt bikineitä. Lomallaan Balilla hän kuitenkin tarvitsi uuden uimapuvun, ja tarjolla oli vain bikineitä.

– Ennen olisin jättänyt väliin, mutta olen kiitollinen siitä, että matkani kehollisen itsevarmuuden tiellä sallii minun olla elämänvaiheessa, jossa olin tarpeeksi voimakas ollakseni tyytyväinen kehossani ja bikineissä, Conlin kirjoittaa.

Ash

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Ash Sotolla on vitiligo, jonka vuoksi hänen ihossaan on laikkuja. Soto kutsuu ihoaan lempeästi yksisarvisihoksi ja kertoo sen muistuttavan taivaan pilviä.

– Ota päämääräksesi mennä tänä kesänä ulos uimapuvussa, ole oma itsesi, älä pyytele anteeksi, Soto neuvoo.

– Tiedän, että näin on helpompi sanoa kuin tehdä, mutta sinä pystyt tähän. Älä halveeraa itseäsi, pane uimapuku yllesi ja ajattele, että minähän häikäisen. Lyö muiden mielipiteet tai tuijotukset kuoliaiksi olemalla oma itsesi!

Allison

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Allison Kimmey neuvoo, että bikinikuntoon pääsee hankkiutumalla eroon vain muutamasta asiasta.

– Olet valmis kesään, kun hankkiudut eroon näistä seitsemästä asiasta: yhteiskunnan odotusten paino, vaakasi, kiinnostus muiden mielipiteisiin, vanhat ja rajoittavat uskomukset, epärealistiset kauneusihanteet, ihmiset, jotka eivät tue sinua ja ajatus täydellisyydestä, hän listaa.

– Näistä asioista luopuminen muutti elämänlaatuani ja lisäsi iloisuuttani räjähdysmäisesti enemmän kuin mikään painonpudotus ikinä.

Tallulah

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

– Toivon, että jokainen oppii ensin hyväksymään itsensä täysin ja sitten muuntaa tuon hyväksynnän rakkaudeksi, Tallulah Moon kirjoittaa.

– Jos kukaan ei ole kertonut tätä sinulle tänään, olet kaunis!

Alysse

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Alysse Dalessandro muistaa edelleen, millaista oli mennä bikineissä rannalle ensimmäisiä kertoja. Kokemuksesta on nyt kolme vuotta.

– Muistan tuijotukset. Ihmiset vetivät puhelimiaan esiin ottaakseen kuvia, joita lähettivät kavereilleen. Nykyisin en suo ajatustakaan noille ihmisille, Dalessandro sanoo.

– Ei ole helppoa pukeutua, miten lystäät, kun yhteiskunta kirkuu, ettei kehosi kuulu bikineihin. Se on matka, ja on ok olla siinä kohdassa matkaa, jossa olet.

Nakitende

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

– Elämä on liian lyhyt siihen, että viettäisit enää yhtään päivää sodassa itsesi kanssa, taiteilijanimeä Nakitende Esther käyttävä malli kirjoittaa.

– Elä elämääsi ja unohda ikäsi.

Grace

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Grace myöntää kuvansa ohessa, että olisi voinut poseerata niin, että näyttää hoikemmalta, tai valita paremman valaistuksen.

– Olisin voinut editoida selluliittini pois ja hoikentaa reisieni läskiä. Olisin voinut muuttaa jokaisen kohdan kehostani, mutten tehnyt niin. Olisin voinut tehdä niin monia asioita sopeutuakseni, mutten tehnyt. Annan itselleni vallan rakastamalla kehoani jokaisesta kulmasta, jokaisessa asennossa. Se on vaikeaa, mutta sen arvoista.

Lähde: Thedailynet.com, Instagram

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja