Mainos

Anna, 54, kyllästyi vihaamaan vartaloaan – ilahduttaa nyt muita vähäpukeisilla kuvillaan

Ruotsalainen Anna vaihtoi vihan rakkauteen. Päätöksestään onnellinen nainen haluaa nyt kannustaa muita, etenkin vanhempia naisia samaan.  

Äiti, isoäiti, koiranomistaja ja kehoaktivisti. Nämä ovat sanoja, joita 54-vuotias Anna käyttää kuvaillakseen itseään. Vuosien ajan tyytymättömyyttä ja inhoa omaa vartaloaan kohtaan tuntenut nainen päätti, että nyt jos koskaan hänen täytyisi muuttaa suhtautumistaan itseään kohtaan.

– Aloin seurata vartalomyönteisiä tilejä ja perustin oman auttaakseeni itseäni. Haastoin itseni ottamaan kuvia eri kulmista, sillä en ole tehnyt sellaista koskaan aikaisemmin, nainen kertoo. 

Naiselle tarjottu myös työtä mallina

Paljastavia ja rehellisiä kuvia omasta vartalostaan esittelevä nainen on kerännyt Notondietanymore-tililleen jo tuhansia seuraajia. Sen lisäksi, että tili auttaa naista itseään, hän uskoo siitä olevan hyötyä myös muille. Harva hänen ikäisensä nainen uskaltaa tuoda itseään esille. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Anna toivoo, että yhä useampi ihminen oppisi hyväksymään itsensä ja tuntemaan olonsa hyväksi omassa kehossaan. Tuomalla oman vartalonsa esille, hän toivoo, että muut voisivat keskittyä omiinsa.

– Vartalo ei ole kaikkein tärkein. Haluan lapsenlapseni kasvavan ilman jatkuvaa itsensä tarkastelua ja arviointia. Heidän pitäisi uskaltaa ottaa paikkansa ja olla, keitä he ovat, Anna toteaa.

Naisen rohkea päätös on selvästi auttanut, sillä hän kertoo saaneensa viestejä kaikenikäisiltä naisilta, jotka kertovat tilin auttaneen heitä elämän eri tilanteissa; niin ulkonäköpaineiden kuin mielenterveysomgelmien kanssa. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä​​​​​​​

Sen lisäksi, että Anna on saanut lukuisia kannustusviestejä ja uusia ystäviä, hänelle on tarjottu töitä myös mallina.

Myös tämä nainen on hyvä esimerkki siitä, kuinka tärkeä asia hyvä itsetunto oikein on. 

3:28

Lähde: Expressen

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.