Mainos

Malli jakoi kuvan "epätäydellisestä" takapuolestaan: ”Emme näe riittävästi tällaisia kuvia"

Päätös "epätäydellisen" kuvan julkaisemisesta oli oikea monelta kantilta.

Personal trainerina työskentelevän Madalin Giorgettan sosiaalisen mediat sivut ovat täynnä täydellisen näköisiä kuvia. Tai siltä ainakin päälle päin näyttää.

Vähän aikaa sitten nainen päätti rikkoa tämän illuusion ja julkaista itsestään, tai tarkemmin sanottuna takapuolestaan, niin kutsutun epätäydellisen valokuvan. Tämä siksi, että naisen mielestä ihmisten on hyvä nähdä siloteltujen kuvien sijaan enemmän todellisia, ennen kaikkea käsittelemättömiä kuvia.

Maailmassa on jo tarpeeksi kuvia vatsalihaksista

Kuvan, jonka nainen päätti lopulta julkaista, ei alun perin pitänyt päätyä kenenkään muun silmille. Kun Giorgetta näki ensimmäistä kertaa tämän siskonsa ottaman kuvan, hänen ensireaktionsa oli inho. Hän halusi poistaa sen välittömästi.

– Unohdin poistaa sen ja se pysyi tietokoneellani kuukausia, nainen kertoo uima-altaalla otetun kuvan taustoista.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Myöhemmin selaillessaan vanhoja kuviaan, tämä kuva epätäydellisestä takapuolesta tuli esiin, ja nainen teki päätöksen sen julkaisusta. Hän ei muokkaisi sitä tai lisäisi sen päälle filttereitä. Hän halusi seuraajiensa näkevän hänestä toisen puolen, sen puolen, jota fitness-maailmassa ei usein näe.

– Emme näe riittävästi tällaisia kuvia. Meidän ei tarvitse nähdä enää yhtään kuvaa vahvoista vatsalihaksista ja täydellisistä takapuolista, nainen kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Myös yleisö selvästi kaipasi juuri tätä, sillä Giorgetta on saanut kuvan julkaisun myötä runsaasti positiivista palautetta, jossa monet hänen seuraajansa ovat kertoneet naisen kuvan parantaneen heidän itsetuntoaan. Päätös kuvan julkaisusta oli selvästi oikea monelta kantilta.

– Kun ihmiset kertovat minulle sen muuttaneen heitä, tehneen heidän olonsa paremmaksi ja saaneen heidät tuntemaan olonsa paremmaksi kehoissaan, se saa minut haluamaan julkaisemaan lisää, Giorgetta toteaa.

Tulevaisuudessa naisen sosiaalisen median tileille saattaakin siis päätyä yhä useammin kaikenlaisia kuvia. Ei vain niitä onnistuneita otoksia. 

***

0:45

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.