Mainos

Fitness-tähden avautuminen: Vatsamakkarat eivät ole epätäydellisiä, vaan normaaleja

Fitness-tähti kertoo olevansa onnellinen, jos hänen rehelliset kuvansa auttavat edes yhtä ihmistä tuntemaan olonsa varmemmaksi omassa kehossaan.

Sen jälkeen, kun 16-vuotias tyttö lähestyi fitness-tähti Anna Victoriaa, hän päätti julkaista kantaaottavan Instagram-kuvan. Kuvassa nainen istuu lattialla ilman meikkiä tai poseerausta – täysin luonnollisesi.

– En jaa tätä, koska ajattelen näyttäväni huonolta, tai koska vatsamakkarani, selluliittini, sekaiset hiukseni tai meikittömyyteni olisi pahasta. Mitkään näistä asioista eivät ole pahasta tai epätäydellisiä. Ne ovat NORMAALEJA, nainen kirjoittaa Instagram-kuvassaan.

Sosiaalinen media asettaa paineita

Victoria kertoo 16-vuotiaan tytön lähestyneen häntä kirjoituksella, joka kosketti häntä syvästi. Tyttö oli kertonut Victorian olevan ainoa henkilö sosiaalisessa mediassa, joka saa hänet tuntemaan olonsa hyväksi itsensä kanssa. Vaikka tyttö kertoi, ettei varsinaisesti ole tyytymätön omaan vartaloonsa, ympärillämme olevat lukuisat täydelliset kuvat saavat hänet vertailemaan itseään muihin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Sosiaalisen median vaikutus nuoriin tyttöihin ja heidän itsetuntemukseensa on asia, josta minulla on vahvoja tunteita. Jos se, että julkaisen yhden tavallisen kuvan ilman poseerausta tai viimeistelyä, auttaa nuoria tyttöjä (tai miehiä tai minkä ikäisiä tahansa) tuntemaan olonsa paremmaksi itsensä kanssa, olen onnellinen tehdessäni sen, Victoria kirjoittaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Naisen mukaan kaikkien tulisi taistella yhteiskuntaa vastaan ja rakastaa itseään ja omaa vartaloaan. Hänen mukaansa maailma tarvitsee enemmän vahvoja nuoria naisia, jotka voisivat toimia esimerkkeinä asian suhteen.

Lomilla kannattaa nauttia, ei tuntea syyllisyyttä

Tämä ei suinkaan ollut ensimmäinen kerta kun Victoria puhuu normaalin vartalon puolesta. Muutama kuukausi sitten nainen julkaisi kuvia turvonneesta vatsastaan ja herkuista. Hänen mukaansa välillä on ihan normaalia päästää irti ruokailu- ja liikuntatottumuksista. Esimerkiksi lomilla kannattaa nauttia hyvästä ruoasta ja seurasta, eikä tuntea asiasta syyllisyyttä. Herkuttelukin on täysin normaalia. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Naisen kuuluisin kuva lienee kuitenkin kuvapari, jossa hän poseeraa vain hetkeä ennen hääpukuunsa astumista. Tässä kuvassa Victoria kertoo olevansa elämänsä parhaimmassa kunnossa. Kuvapari kuitenkin osoittaa, kuinka paljon asennolla on vaikutusta ulkonäköön. Uskoisitko, että näiden kuvien ottamisella eroa on vain muutama minuutti!

Lähde: Cosmopolitan 

***

Asennolla todella on merkitystä!

0:48


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.