Mainos

Ammattimalli julkaisi rohkean kuvan vartalostaan: "Vatsamakkarat ovat kauniita"

Pitkän uran mallina tehnyt nainen kertoo mallimaailman vaatimusten muokanneen hänen käsitystään kauneudesta. Nyt asiat ovat kuitenkin saaneet uuden käänteen.

Ammattimallina työskentelevän Iskra Lawrence julkaisi Instagramissa rohkean kuvan, jolla on meille jokaiselle tärkeä sanoma. Vasta muutama vuosi sitten asian itse oivaltanut nainen haluaa kaikkien muidenkin ymmärtävän, että kauneus ei ole virheetöntä. 

Silotellut kuvat eivät kerro totuutta

Lawrence kertoo työskennelleensä mallina 13 vuotta. Sinä aikana hänestä on otettu lukuisia kuvia niin uimapuvussa kuin alusvaatteissakin. Kaikki näitä kuvia yhdistää yksi asia – hänen vatsansa näyttää hoikalta. Jos kuviin eksyi niin sanottuja virheitä, ne siloteltiin lopullisiin kuviin.

– Se sai minut uskomaan, että siltä minun pitäisi näyttää, Lawrence kertoo kuvaussessioista.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Kaikki kuitenkin muuttui kolme vuotta sitten, kun Lawrence näki ensimmäistä kertaa kameran edessä kurvikkaita malleja, jotka olivat ylpeitä omista vartaloistaan. Nainen päätyi itsekin kameran eteen, mutta nähtyään luonnolliset kuvat itsestään, hän järkyttyi.

Pian järkytys vaihtui kuitenkin iloksi. Hän tunsi vihdoin riittävänsä juuri sellaisena kuin hän oli.

– Nämä viat eivät tarkoittaneet sitä, etten olisi kaunis. Itse asiassa ne osoittivat, että mallienkaan ei tarvitse olla virheettömiä, ja se oli todella voimaannuttavaa, nainen kertoo hetkestä, jolloin hänen kauneuskäsityksensä muuttui.

Vatsan koko ei määrittele kauneutta

Kuvausten innoittamana Lawrence perusti erittäin suosituksi nousseen Instagram-tilin, jonka kautta hän haluaa jakaa vartaloiden ilosanomaa kaikille seuraajilleen. Naisen mukaan jokaisella meistä on kaunis sielu, joka elää epätäydellisen täydellisessä vartalossa.

Kannustuksena kaikille naisille, Lawrence julkaisi itsestään rohkean kuvan, jossa hän istuu luonnollisessa asennossa ilman poseeraamista.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Vatsamakkarat ovat kauniita. Syy siihen, miksi olemme päätyneet uskomaan näin, on se, että emme näe niitä muulloin kuin silloin, kun joku kertoo häpeävänsä painonnousuaan tai haukkuu kehoaan, Lawrence toteaa.

– Ihon makkarat, pehmeä rasva, iso tai pieni vatsasi eivät määrittele kauneuttasi. Halusin näyttää, miltä näytän, kun kehoni on rentoutunut verrattuna siihen, kun poseeraan, jotta voisit nähdä, kuinka helppoa ulkonäköä on manipuloida, Lawrence toteaa. 

Tämäkin video osoittaa, että kaikki ei aina ole siltä miltä näyttää. 


Lähde: Instagram

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.