Mainos

Mikä ero! Uskoisitko, että nämä rinnat ovat samaa kuppikokoa?

Rintojen kohottamiseen ei aina tarvitse kalliita leikkauksia tai kuvankäsittelyä, pelkkä asennon muuttaminen riittää.

Australialainen sosiaalisen median tähti Beck Jackson jakoi seuraajilleen kullanarvoisen huomion siitä, kuinka paljon vartaloa voi muokata täysin ilmaiseksi.

– Eikö olekin hauskaa, kuinka kuvakulma/vaatetus/valaistus voi saada vartalosi näyttämään todella erilaiselta. Uskokaa tai älkää, kuppikokoni on sama molemmissa kuvissa, mutta ne näyttävät poikkeavan suurilta vasemman puoleisessa kuvassa, nainen kertoo kuvan yhteydessä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Naista on syytetty myös kuvien manipuloimisesta, mutta hän vakuuttaa, ettei ole muokannut kyseisiä kuvia millään tavalla. Kaikki on kiinni siitä, missä asennossa hän seisoo. 

– Kun panen pepun taakse, tuon olkapäät eteen ja olen hieman vinossa asennossa, se tekee minusta pienemmän näköisen ja rinnoistani selvästi suuremmat, nainen kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Puolestaan jalat yhdessä seisominen ja rinnan eteenpäin työntäminen saavat vartalon näyttämään vähemmän muodokkaalta.

Kenenkään ei pitäisi tuntea somekuvista huonommuutta

Asennon merkitys on niin suuri, että naisen mukaan häntä ei välttämättä tunnistaisi samaksi henkilöksi ilman tatuointia. 

– Ihmiset näyttävät aina parhaimmat puolensa ja parhaimmat asentonsa, joissa he uskovat näyttävänsä hoikilta ja vetäviltä. Teen sitä itsekin koko ajan, mutta tästä syystä onkin erittäin tärkeää, ettei vertailisi itseään netistä löytyviin kuviin, Jackson muistuttaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Naisen mukaan tavallisen vartalon vertaaminen jonkun toisen parhaaseen puoleen ei kannata. Filtterit, valaistus, asennot ja poseeraaminen voivat muuttaa ulkonäköä paljonkin, mutta se ei tarkoita sitä, että henkilö näyttäisi siltä koko ajan.

Omasta kokemuksestaan Jackson voi kertoa sosiaalisen median laskevan useiden naisten itsetuntoa. Jakamalla rehellisiä kuvia itsestään hän haluaa varmistaa, ettei kukaan tunne itseään huonommaksi hänen kuviaan katsoessaan.

Näin paljon pelkät alusvaatteet muuttavat ulkonäköä.

1:47

Lähde: Dailymail  

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.