Maksaisitko 250 000 euroa vuosimallin 2012 Nissanista? Sebastian Vettel laittoi siviiliautonsa myyntiin

Sebastian Vettelin siviili-Nissania kaupitellaan 250 000 eurolla 1:06
Katso videolta, miltä Sebastian Vettelin Nissan GT-R Black Edition näyttää.

Ajohommista eläköityneen saksalaispilotin urheiluauto on ilmestynyt myyntiin saksalaiseen autoliikkeeseen.

Aston Martinin ratissa F1-uransa lopettaneen Sebastian Vettelin siviili-Nissan etsii uutta kotia. Mistään perheautosta ei kuitenkaan ole kyse, vaan nelinkertaisen F1-maailmanmestarin omistuksessa ollut Nissan on tarkemmalta malliltaan GT-R Black Edition.

Vaikka urheiluauto on rekisteröity jo vuonna 2012, on sen mittariin kertynyt vain 150 kilometriä. Käytännössä ajamaton auto on tällä hetkellä Sveitsin kilvissä.

Black Editionin erikoisuutena ovat Ray'sin 20-tuumaiset vanteet, jotka ovat tarjolla vain tähän autoon, oranssit jarrusatulat sekä Recaron nahkaverhoillut sportti-istuimet. Superautoillekin haastetta antavan GT-R:n konepellin alta löytyy noin 550 hevosvoimaa. Nollasta sataan sillä ehditään noin 3,5 sekunnissa, ja huippunopeutta piisaa 315 km/h.

Vettelin GT-R on myynnissä harvinaisempiin urheilu- ja luksusautoihin erikoistuneessa Mechatronik-liikkeessä 250 000 euron verottomalla hinnalla.

F1-mestarin tallissa on vuosien varrella säilytetty myös Ferrari Enzon ja Mercedes-Benz SL 65 AMG Black Seriesin kaltaisia herkkuja.

Lue myös:

    Uusimmat