Mainos

Maikkari nappasi lätkäkisat - millä keinoilla yleisö saadaan taakse?

Kun MTV MEDIA hankki jääkiekon MM-kisojen televisiointioikeudet, suurelle yleisölle tuli välittömästi vastareaktio. MM-kisoja vuodesta 1995 lähtien yhtäjaksoisesti televisioinut Yleisradio, tässä tapauksessa kasvoinaan Antero Mertaranta, oli tehnyt työnsä mallikkaasti, eikä siirto kaupalliselle kanavalle tuntunut monesta kovinkaan hyvältä.

Millä suuri yleisö vakuutetaan MTV:n kyvyistä, jääkiekkokokonaisuuden liiketoimintaprojektin johtaja Jorma Härkönen?

Nöyrällä työnteolla, menestys ei koskaan tule ennen työtä. Leijona-kiekko on meille kunnia-asia, osa suomalaista tv-urheiluperinnettä.

Mitkä ovat MTV MEDIAn vahvuudet?

Ennennäkemättömän laaja tarjonta. Maksutelevisio CANAL+ tarjoaa mahdollisuuden näyttää kaikki suorana ja olla kellon ympäri mukana MM-kisoissa, Härkönen sanoo.

Kisojen aikana toimiva ympärivuorokautinen kanava on jotain täysin uutta. Kaikki MM-kisojen ottelut lähetetään suorana ja HD-tasoisena. Suomen kamppailut ja mitalipelit esitetään maksuttomalla kanavalla.

Leijonakiekko on vuosiksi henkilöity Antero Mertarannan selostuksiin. Erityisesti selostus sai kansan jyrisemään ensinnäkin MTV:tä vastaan ja toisaalta "Antsan" puolesta. MTV teki tarvittavat liikkeet ja hankki Mertarannan selostajakseen.

– Antero Mertaranta on osa suomalaista maajoukkuejääkiekkoa televisiossa. Pystyimme tarjoamaan hänelle paitsi pitkän sopimuksen myös muita mielenkiintoisia tehtäviä, Härkönen sanoo.

– Hän itse on kokenut tällaisen yhdistelmän hyväksi ja houkuttelevaksi haasteeksi tässä kohtaa selostajan uraansa. Tämä on win-win -tilanne.

Kisastudio rakennetaan Hartwall-areenalle, mutta myös MTV:n tiloihin ja Ruotsiin. Eli sinne missä tapahtuu. Studioisäntiä tarvitaan useampia, kaikkein näkyvin kasvo on kuitenkin Teemu Niikko.

Katso Aaro Kajasteen juttu (Seitsemän uutiset 17.10.2011)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.