Madventures-Rikun tragikoominen piina ohi: Sai viimein terveen paperit

Subin Madventures-sarjasta tuttu Riku Rantala on viimein päässyt eroon parin vuoden sairaalakierteestään. Suomen kuuluisin takapuoli voi nyt hyvin.

Mies kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille, että hän on viimein ja vihdoin saanut lääkäriltä terveen paperit.

– Kävin lopputarkastuksessa ja lääkäri totesi, ettei mun enää tarvitse hypätä lääkärissä, ellei jotain uutta ilmene. Tietenkään ihan sadan prosentin varmuutta toipumiselle ei tässä vaiheessa uskalla antaa, kun on aiemminkin tullut noita takapakkeja, Riku miettii.

Riku joutui Madventures-sarjan kolmannen tuotantokauden päätteeksi sairaalaan. Papualla saadusta hiertymästä alkoi sairastelukierre, kun pieneen hiertymään pesinyt sairaalabakteeri teki maailmanmatkaajan lihaan käytäviä ja levisi suoliston loppuosaan asti. Nyt bakteeri on kuitenkin selätetty.

Rikulla on vielä päällä vuoden pyöräilykielto, mutta istumaan hän sentään jo pystyy. Edellistä Mad Cook – Kulinaristinen seikkailukirja -teosta työstettäessä Riku joutui istumaan uimarenkaan päällä, mutta parivaljakon uuden, Mad World -kirjan kirjoittaminen sujuu toivottavasti helpommin ainakin istumisen osalta.

– Oli jo aikakin, kahdentoista leikkauksen jälkeen saatiin vuoto umpeen. Nyt on viimein kahden vuoden tragikoominen piina ohi, Riku naureskelee.

Mad World – Seikkailijan Atlas ilmestyy lokakuussa.

(MTV3–HEINI KANGASLUOMA)

Lue myös:

    Uusimmat