Madridilaisia raivostuttanut ennätyshankinta pyysi anteeksi toimintaansa – "Tarkoitukseni ei ollut loukata"

Real Madridin ennätyshankinta Eden Hazard oli pettymys monessa mielessä Mestarien liigan välierissä entistä seuraansa Chelseata vastaan.

Real Madrid hävisi keskiviikkoiltana pelatun ottelun 0–2, ja Chelsea eteni ansaitusti Mestarien liigan finaaliin yhteismaalein 3–1.

Toissa kesänä 115 miljoonan euron siirtosummalla Madridiin siirtynyt Hazard oli ottelun aikana saamaton ja hänen esitystään pidettiin kapteeni Sergio Ramosin otteiden ohella koko joukkueen heikoimpana.

Monen kuppi Madridissa meni nurin kuitenkin vasta kuviin, jotka näyttivät Hazardin naureskelevan Chelsean puolustajan Kurt Zouman kanssa hävityn ottelun jälkeen. Muun muassa suositun El Chiringuita -tv-ohjelman Josep Pedrerolvaati Hazardille lähtöpasseja Madridista.

Naureskelusta seuranneen kohun vuoksi Hazard on nyt pahoitellut toimintaansa Instagramissa.  

– Olen pahoillani. Olen lukenut useita eri mielipiteitä itsestäni tänään, eikä tarkoitukseni ollut loukata Real Madridin kannattajia.

– Minun unelmani on aina ollut pelata Real Madrdidissa ja tulin tänne voittamaan. Kausi ei ole vielä ohi, ja yhdessä meidän on nyt taisteltava La Ligan voitosta. Hala Madrid, Hazard kirjoitti.

Suurin odotuksin Madridiin saapuneen Hazardin aikaa Realissa ovat hankaloittaneet useat loukkaantumiset, ja lisäksi miehen painonhallinta on ollut esillä sen jälkeen, kun hänen raportoitiin saapuneen seuraan reippaasti ylipainoisena.

Real Madridilla on edelleen mahdollisuudet saavuttaa mestaruus Espanjan La Ligassa. Se on tällä hetkellä sarjataulukossa Barcelonan tavoin kaksi pistettä liigakärkeä Atlético Madridia perässä.

Barcelona ja Atlético kohtaavat lauantaina (klo 17) toisensa mestaruustaiston kannalta tärkeässä kohtaamisessa. Real Madrid puolestaan saa sunnuntai-iltana (klo 22) vastaansa Sevillan, joka niin ikään roikkuu yhä mukana mestaruustaistossa.

Sarjaa on pelaamatta neljä kierrosta. La Ligan huippuottelut ovat tuttuun tapaan nähtävissä C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat