Nämä kuvat nostattivat raivon Mestarien liigan välierän jälkeen – "Ei voi jäädä Real Madridiin enää sekunniksikaan!"

0:32
Real Madridissa flopiksi julistettu 100 miljoonan euron hankinta Eden Hazard naureskeli hyväntuulisena tappiollisen välieräottelun jälkeen.

Real Madridin tappio Chelsealle Mestarien liigan välierässä oli raskas pala nieltäväksi Madridissa. Espanjalaismediassa Los Blancosin tähtisikermän epäonnistumisen syntipukiksi on nimetty hyökkääjä Eden Hazard.

Pitkän linjan jalkapallotoimittaja ja tv-esiintyjä Josep Pedrerol aloitti studio-osuutensa keskiviikkoiltana kuolemanvakavalla katseella. Synkkä taustamusiikki ja dramaattinen valaistus loivat ohjelmalle pahaenteisen tunnelman.

Nyt oli tosi kyseessä.

– Real Madrid on pudonnut, ja Hazard nauraa, Pedrerol totesi vihaisesti.

Pääkuvan videolla Espanjassa paljon puhetta herättäneet hetket: Eden Hazardin käytöstä ei katsottu hyvällä. 

Välieräottelun tauottua Hazardin nähtiin nauravan hyväntuulisena Chelsean pelaajien – entisten seurakaveriensa – kanssa. Pedrerolin ja monen muun madridistan mukaan belgialaistähden käytöstä voi pitää epäkunnioituksen osoituksena Real Madridia ja sen kannattajia kohtaan.

– Madrid odotti sinua kolme vuotta ja maksoi sinusta 100 miljoonaa euroa. Joukkue on juuri pudonnut jatkosta ja sinä löydät siitä vielä jotain hauskaa? Pedrerol tukisti.

– Sen jälkeen, kun (päävalmentaja Zinedine) Zidane antoi sinulle mahdollisuuden olla avauskokoonpanossa, mitä et ansainnut. Sinä vain naurat kaikelle.

Espanjalaislehti Marca puolestaan otsikoi Hazardin pettäneen Chelseata vastaan totaalisesti. Otsikko on tyypilliseen espanjalaiseen tyyliin kaksimielinen: se kuvaa samaan aikaan Real Madridin hyökkääjälaiturin esitystä itse ottelussa sekä hänen toimintaansa sen jälkeen.

Pedrerolin mukaan Real Madridin on tehtävä ensi kaudeksi useita muutoksia voidakseen menestyä. Myös Hazardin suhteen hänen mielipiteensä oli kirkas.

– Hazard ei voi jäädä enää sekunniksikaan Madridiin! Pedrerol vaahtosi nettihitiksi nousseessa avautumisessaan.

Hazardin lisäksi Chelsealle hävinneen joukkueen suurimmaksi epäonnistujaksi Espanjassa nostettiin Real Madridin kapteeni Sergio Ramos.

– Ramos ja Hazard eivät ansainneet pelata tässä välierässä, Marcan tyly arvio kuului.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja