Mainos

Madonnan liput myyty jo ennakkoon?

Madonnan Suomen-keikan lipunmyynti on huhumyllyn keskellä. Joidenkin tietojen mukaan lippuja on jo myynnissä internetissä, vaikka lipunmyynti pärähtää virallisesti käyntiin maanantaiaamuna kello 9.

Miten tämä on ylipäätään mahdollista, ohjelmatoimisto Live Nationin pääpromoottori Risto Juvonen?

- Kansainvälinen musta pörssi, ja miksei kotimainenkin, olettaa, että konsertti myydään loppuun. Toiminta perustuu siihen, että he saavat liput hankittua julkisessa lipunmyynnissä ja niitä voidaan sitten myydä mustassa pörssissä kovaan hintaan.

Juvonen kuitenkin vakuuttaa, että lippuja on maanantaina myynnissä 77 000 kappaletta. Konserttipaikalle Helsingin Jätkäsaareen mahtuu 80 000 kuulijaa.

Madonnan keikalle saa ostaa enintään kuusi lippua. Esimerkiksi Metallican konsertissa oli kahden lipun ostorajoitus, mutta siitä huolimatta lippuja oli myynnissä esimerkiksi huuto.netissä.

Juvosen mukaan jälkimarkkinoita onkin käytännössä mahdotonta kokonaan estää. Hän kuitenkin korostaa, ettei lippuja kannata ostaa hämärämarkkinoilta.

- Missään nimessä kuluttajan ei pidä ostaa lippuja mustasta pörssistä, sillä vain kannustaa tällaista toimintaa.

Madonnan on povattu rikkovan lippukaupan nopeusennätyksiä. Myös Juvonen uskoo, että lippuja myydään enemmän kuin koskaan.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.