Mainos

Maanteiden musta viikonloppu vaati neljä kuolonuhria – poliisi lähetti karun kuvan

Kuluva viikonloppu on ollut surullinen tieliikenteessä. Alavudella, Alahärmässä, Eurassa ja Kuhmossa sattuneissa onnettomuuksissa kuoli yhteensä neljä ihmistä.

Alavuden onnettomuudessa surmansa sai paikkakuntalainen nuori mies, kun henkilöauto kieri katon kautta ympäri ja päätyi ojaan. Kolme kyydissä ollutta loukkaantui, joista yksi vakavasti. Hänet kuljetettiin helikopterilla hoitoon Tampereelle.

– Päällisin puolin näytti siltä, että oli ajettu liian lujaa, Etelä-Pohjanmaan pelastuslaitoksen päivystäjä Kari Pajuluoma kommentoi onnettomuutta MTV:lle.

Uhreina kaksi nuorta miestä

Myös Alahärmässä tapahtunut onnettomuus vaati nuoren miehen hengen, kun alle 20-vuotias kuljettaja menetti kuljettamansa henkilöauton hallinnan Pohjanmaanväylällä.

Hän oli ensin ajautunut tien oikealle pientareelle, sitten vastaantulevien kaistan yli ja lopulta törmännyt siltarumpuun.

Auto oli löydettäessä ojassa katollaan. Poliisi sai hälytyksen onnettomuudesta puoli kolmen aikaan aamuyöllä sunnuntaina.

Eurassa auto katolleen pellolle

Eurassa Satakunnassa sattuneessa onnettomuudessa 34-vuotias nainen sai surmansa, kun auto suistui tieltä ja kierähti katon kautta ympäri läheiselle pellolle lauantai-iltana.

Selviytyneiden mukaan onnettomuushetkellä autossa olisi ollut neljä henkilöä, joista yhtä Rajavartioston helikopteri etsi lämpökameralla lähimaastosta.

Maanteiden mustana viikonloppuna surmansa sai myös vuonna 1945 syntynyt mies, kun hänen autonsa suistui vastaantulevien kaistalle Kuhmossa tänään iltapäivällä.

Hän törmäsi puutavararekkaan ja sai surmansa välittömästi. Rekkakuski vietiin terveyskeskukseen tarkistettavaksi. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.