Maajussille morsian maailmalla -puolisoehdokas on sulaa vahaa jo ensikohtaamisen jälkeen: "Jos tuo mies veisi minut mennessään…"

Puolisoehdokas ihastuu Asgeiriin ensisilmäyksellä 1:08
Asgeirin ja Elinan pikatreffit

Tämä artikkeli sisältää juonipaljastuksia Maajussille morsian maailmalla -ohjelman toisen kauden kolmannen jakson tapahtumista.

MTV:n Maajussille morsian maailmalla -sarjan odotettu toinen kausi pyörähti viime viikolla käyntiin, ja kauden ensimmäisessä jaksossa päästiin tutustumaan ohjelmassa rakkautta etsiviin FrancescoonSinaniinAsgeiriin  ja Anniin.

Tällä viikolla televisiossa esitettävässä jaksossa maajussit ja -jussitar pääsevät vihdoin tutustumaan heille lähetettyihin kirjeisiin. Kirjeet kirvoittavat muun muassa innostuneita reaktioita ja kuplivia naurunremakoita.

Nyt jo MTV Katsomossa nähtävässä kolmannessa jaksossa Francesco, Sinan, Asgeir ja Ann ottavat suunnakseen Saariselän ja matkaavat tapaamaan puolisoehdokkaitaan. Tuttavuutta tehdään pikatreffeillä, joilla osallistujat juttelevat kunkin puolisoehdokkaansa kanssa viiden minuutin ajan.

Yksi Saariselälle saapuneista Asgeirin puolisoehdokkaista on Elina, 52. Kaksikko juttelee pikatreffeillä muun muassa golfauksesta ja kalastamisesta.

Pikatreffien jälkeen Elina kertoo kameroille viettäneensä juuri elämänsä parhaat viisi minuuttia.

– Ihan totaalihullaantuminen. Minä sanon, että jos tuo mies veisi minut menneessään, niin olisin jo Norjassa, hän huokaa kameroille.

Katso koko pätkä Asgeirin ja Elinan pikatreffeistä yllä olevalta videolta!

Maajussille morsian maailmalla MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla torstaisin klo 21. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat