Maajussi-Kalle, 28, on valmis heittäytymään rakkauden vietäväksi: "Pidän itseäni parisuhdeihmisenä"

0:40
Tutustu maajussi-Kalleen!

Maajussi-Kalle etsii rinnalleen maanläheistä naista, jolta löytyisi ymmärrystä myös maanviljelyksen suhteen.

Rakkauden kesä lähestyy jälleen, kun uudet maajussit etsivät rakkautta Maajussille morsian -ohjelman myötä. Uuden tuotantokauden esittelyjaksossa esittäytyvät tuttuun tapaan kahdeksan maajussia, joista neljä lopulta päätyy ohjelmaan etsimään rinnalleen puolisoa. 

28-vuotias maajussi-Kalle Sastamalasta on yksi kahdeksasta maajussista, jotka olisivat valmiita löytämään elämänsä rakkauden. Kalle on osa-aikainen maanviljelijä, joka tekee päätoimisesti työkseen tuotekehitysinsinöörin töitä. Kallen vanha opiskelukaveri Tampereelta päätti ilmoittaa maajussin mukaan ohjelmaan. 

– Puolivitsillä siitä puhuttiin, mutta sieltä sitten yhtäkkiä soitettiinkin, että oltaisiin kiinostuneita, niin en mä siinä sitten kauheasti kieltäytynytkään, Kalle kertoo MTV Uutisille. 

Kallen edellinen suhde kesti noin viisi vuotta ja tuolloin hän asui puolisonsa kanssa yhdessä. Avoliitto päättyi kuitenkin vuoden 2020 kesällä. 

Nyt Kalle kokee jo olevansa valmis heittäytymään uuteen rakkauteen. 

– Kyllä itseäni ennemmin olen parisuhdeihmisenä pitänyt, eli sillä tavalla olen valmis kyllä. 

Kalle toivoo löytävänsä rinnalleen maanläheisen naisen, joka pitää jalat maassa sekä jakaisi samoja kiinnostuksen kohteita maajussin kanssa. Lisäksi ymmärrystä pitäisi löytyä myös maanviljelykseen sekä siihen, kuinka työllistävää se on. 

– Sitten pidän itseäni urheilullisena, niin olisi mukavaa, että olisi jotain samanlaista harrastusta tai löytyisi jotain yhteistä puuhaa. 

Maajussi toivoo saavansa rennolla otteella tehtyjä kirjeitä, joissa kuvattaisiin kattavasti millainen nainen Kallelle on päättänyt kirjoittaa. 

– Millaisissa töissä on ja mitä tykkää tehdä. En sillä lailla kovin dramaattisia kirjeitä kaipaa, mutta rennolla otteella tehtyjä, hyvin kirjoitettuja. 

Kävimme läpi millaisia tyyppejä uudet maajussit ovat – keskustelun näet alla olevalta videolta!

9:06

Maajussille morsian -sarjan 14. tuotantokausi esitetään MTV3-kanavalla syksyllä 2021.

Maajussille morsian -esittelyjakso mtv-palvelussaOhjelma on katsottavissa myös C Moressa. Kirjoita maajussille täällä!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja