Maajussi-Stiina iski silmänsä Naantalissa erityisesti yhteen mieheen – paljastaa kuka on kyseessä: "Helvetin komea mies"

0:46
Näin maajussi-Stiina perusteli Naantalissa tekemäänsä valintaa MTV Uutisille

Maajussi-Stiina myöntää olevansa erityisen kiinnostunut yhdestä sulhasehdokkaastaan.

Maajussille morsian -ohjelman tähdet joutuivat tiukkaan paikkaan Naantalissa, kun heidän piti tehdä yhdessä puolisoehdokkaiden kanssa vietettyjen päivien jälkeen päätös siitä, ketkä jatkavat matkaa farmiviikoille. 

Maajussi-Stiina valitsi farmiviikoille sulhasehdokkaistaan Juha-PekanArtun ja Tuomaksen. Tämän johdosta sulhasehdokkaiden joukosta Veli Matti joutui lähtemään kotimatkalle. 

Stiina kertoi MTV Uutisille Naantalissa päättäneensä pudottaa Veli Matin sen takia, että mies tuntui olevan jopa liian innoissaan Stiinasta. 

– Hänestä tuli vähän liian tunkeileva fiilis. Hirveän mukava tyyppi ja sitä olen sanonutkin, että meistä tulisi varmasti hyvät kaverit, mutta en mä romanttisella mielellä, Stiina pohti. 

Maajussin mukaan kemiaakin on löytynyt Naantalissa. Stiina kertoi, että kuplivaa tunnetta on ollut ilmassa Juha-Pekan kanssa. 

– Hän on hirveän hauskan oloinen ja siis helvetin komea mies. Tosi hauska ja rento tyyppi, viihdyn hänen seurassaan. 

Arttu sen sijaan esimerkiksi on Stiinan mukaan hänelle itselleen vielä hieman mysteeri, mutta maajussi kertoi olevansa kuitenkin kiinnostunut myös tästä. 

– Luulen, ettei hän ihan heti paljasta kaikkea. Haluan ottaa hänestä enemmän selvää. 

Yllä olevalta videolta näet tarkemmin, kuinka maajussi-Stiina perustelee valintaansa farmiviikoille.

Maajussille morsian maanantaisin MTV3-kanavalla kello 20. Jaksot ilmestyvät viikon ennakkoon mtv-palveluun.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja