Maajussi-Miia, 36, metsästää itse lihansa ja kalastaa kalansa: "Siitä ei puutu mitään muuta, kuin se kumppani"

14:12:22
Tutustu maajussi-Miiaan!

Maajussi-Miia elää melko omavaraista elämää tilallaan Kuusamossa.

Maajussille morsian -ohjelman 13. tuotantokauden maajussit ovat nyt julkaistu. Mukana on jälleen kahdeksan maajussia eri puolelta Suomea. Rakkautta etsimässä on kolme naista ja viisi miestä, joista useille elämä maalla on ollut itsestäänselvyys, mutta toisille hyppy tuntemattomaan.

Maajussien joukosta löytyy 36-vuotias maajussi-Miia Kuusamosta, joka pitää yllä omaa elämystilaansa. Miia listaa olevansa ammatiltaan muun muassa eräopas, kokki, tarjoilija sekä timpuri. Miia tarjoaa tilallaan majoitusta, ruokailua sekä ohjelmapalvelua. 

Nainen kertoo päätyneensä tilan emännäksi siten, että hänen ystävänsä oli pyytänyt Miiaa jatkamaan toimintaa. Nainen oli haaveillut mahdollisimman omavaraisesta elämästä, joten tämä kävi hänelle erittäin hyvin. 

On vain yksi asia, mikä Miian elämästä tällä hetkellä uupuu. 

– Voi sanoa, että on sillä tavalla saavuttanut elämässään paljon, että siitä ei puutu silleen mitään muuta, kuin se kumppani, kenen kanssa olisi kivaa jakaa tällaisia asioita.

– Kenen kanssa olisi kivaa harrastella ja käydä koskenlaskussa ja metsillä... jakaa niitä, tehdä jonkun kanssa niitä kivoja asioita, mistä itse nauttii.

Miialle tärkeitä arvoja ovat isänmaallisuus, kohteliaisuus sekä rehellisyys. Hän toivoo myös tulevalta kumppaniltaan huumorintajua sekä ymmärtäväisyyttä. 

– Sehän olisi ihan mukavaa myös, jos olisi vähän romanttinen. En nyt tarvitse yltiöpäisesti mitään kukkia ja konvehteja ja sellaisia, mutta ihan semmoinen, että lähdetään nyt tuonne kansallispuistoon kahdestaan makkaranpaistoon, niin sillä tavalla romanttinen. 

– Kunhan nyt muistaa syntymäpäivän, niin se on ihan hyvä. 

Maajussille morsian -sarjan 13. tuotantokausi esitetään MTV3-kanavalla syksyllä 2020. Maajussille morsian -esittelyjakso MTV3-kanavalla maanantaina 16.3. klo 20.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja