Maajussi-Heidin sulhasehdokas Jussi omaa erikoisen elämäntyylin: "Juomavesi haetaan paloasemalta ja pesuvesi tulee taivaalta"

5:54
Tässä ovat uudet maajussit ja maajussittaret!

Maajussi-Heidin sulhasehdokas Jussi asuu lähes satavuotiaassa talossa, jossa ei ole muuta modernia mukavuutta kuin sähköt.

Maajussille morsian -ohjelmassa vietetään Naantalin treffiviikonloppua, jonka aikana maajussit ja heidän puolisoehdokkaansa pääsevät tekemään vihdoin lähempää tuttavuutta. Pikatreffit on käyty läpi, jonka jälkeen maajussit pääsevät tutustumaan ehdokkaisiinsa syvemmin ryhmätreffien merkeissä. 

Maajussi-Heidi on päässyt Naantalissa tutustumaan tarkemmin sulhasehdokkaaseensa 50-vuotiaaseen Jussiin, joka on kotoisin samoilta seuduilta kuin Heidi itse. Mies kertoo MTV Uutisille viihtyneensä nyt noin kymmenen vuoden ajan sinkkuna, mutta olevansa nyt valmis löytämään rinnalleen loppuelämän mittaisen rakkauden. 

– Vähän pidemmän aikaa on jo tuntunut siltä. Välillä yksinään on ihan kiva olla, mutta kyllä nyt on tullut paljon niitä hetkiä, että olisi tosi kiva, kun olisi joku siinä. 

Jussin mukaan Heidissä viehätti erityisesti hänen elämäntyylinsä, joka vetosi niin ikään maalla asustelevaan mieheen. Jussi itse asuu pian sata vuotta täyttävässä talossa, johon tulee ainoastaan sähkö. 

– Ei mitään muuta, juomavesi haetaan paloasemalta ja pesuvesi tulee taivaalta. Ja ulkohuussi on tontin perällä. 

Maalla asumisen lisäksi Jussiin vetosivat erityisesti miehen mukaan Heidin kauniit silmät. Hän myöntää tunteneensa kaksikon välillä jo kemiaa Naantalissa. Yhteinen aika on tuntunut kaikin puolin luontevalta ja mukavalta. 

– En ole pitkiin aikoihin hymyillyt näin paljon, nauranut näin paljon. Tuntui, että mulla oli semmoinen Batmanin Jokeri-hymy päällä koko ajan, että meillä on ollut tosi kivaa. 

Maajussille morsian MTV3-kanavalla maanantaisin kello 20.


Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja