Maajussi-Heidin kanssa kolme vuotta sitten treffeillä ollut Timo pohtii tilannettaan sulhasehdokkaiden joukossa: "En koe olevani etulyöntiasemassa"

5:54
Tässä ovat uudet maajussit ja maajussittaret!

Maajussi-Heidin sulhasehdokas Timo on entuudestaan tuttu hahmo Heidin elämässä, joka etsii tositarkoituksella elämänmittaista kumppanuutta.

Maajussille morsian -ohjelmassa vietetään Naantalin treffiviikonloppua, jonka aikana maajussit ja heidän puolisoehdokkaansa pääsevät tekemään vihdoin lähempää tuttavuutta. Pikatreffit on käyty läpi, jonka jälkeen maajussit pääsevät tutustumaan ehdokkaisiinsa syvemmin ryhmätreffien merkeissä. 

Maajussi-Heidi on päässyt tutustumaan tarkemmin sulhasehdokkaaseensa Timoon, joka ei ole hänelle täysin uusi tuttavuus. Heidi ja Timo ovat tavanneet toisensa aiemmin noin kolme vuotta sitten, kun he tapasivat toisensa eräänlaisten "treffien merkeissä" Heidin maatilalla. 

Timo kertoo MTV Uutisille, että vaikka hän ja Heidi ovat kohdanneet aiemminkin, ei mies ajattele tästä olevan erityistä hyötyä, mikäli ajattelee sulhasten keskeistä "kilpailua". 

– En koe olevani etulyöntiasemassa, mutta sillä tavalla vähän eri asemassa ehkä kuitenkin kuin muut, koska olen hänet ennenkin nänhyt. 

Miehen mukaan kaksikon orastava suhde jäi yhteen tapaamiseen, sillä he ovat kumpikin yrittäjiä kiireisine aikatauluineen. Timo on ollut sinkkuna nyt noin seitsemän vuoden ajan, mutta nyt hän hakee pitkäaikaista kumppania tositarkoituksella. 

– Eikäs sitä aina olla vähän sillä tavalla liikkeellä, että kyllä mä olen treffaillut paljon, mutta se on aina kahden kauppa. 

Maajussille morsian MTV3-kanavalla maanantaisin kello 20.  

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja